16.8.06

El Ministeri de Foment ja treballa amb una alternativa al soterrament per Girona de l’alta velocitat. Cobra força l’alternativa per l’aeroport.

Tècnics del Ministeri de Foment consideren una barbaritat la proposta feta en el seu moment pel PP quan governava de soterrar el tren convencional i l’alta velocitat al seu pas per Girona.

Tot el Ministeri te assumit que d’entrada es impossible tenir soterrat el tram gironí a l’any 2009, per tal d’evitar el ridícul que representa i l’escàndol de tenir pagar a l’empresa TP ferro (Florentino Pérez /ACS) malgrat no arribin els trens, pels compromisos establerts pel govern del PP (Ministre Cascos), el Ministeri ja treballa amb una alternativa.

El problema de l’alternativa es polític, l’alternativa xoca amb els interessos dels socialistes gironins, es un cop a l’alcaldessa Pagans i al conseller Nadal que no poden permetre abans de les eleccions municipals assumir que el soterrament es inviable.

Ara els socialistes gironins lamenten la poca valentia per desmentir la “fantasmada” quan el diputat del PP Jordi de Juan va llençar la proposta en clau electoral sense ni tant sols haver-ho estudiat mínimament.

Segons les informacions consultades per col·laboradors de sa-palomera, en àmbits ministerials veurien amb bons ulls que a partir de les propostes fetes per CiU i ERC de construir l’estació a l’aeroport i de moment construir la via d’alta velocitat per fora de Girona, es treballés per una alternativa realista i realitzable, aquesta seria l’única manera d’arribar a la frontera francesa a l’any 2009.

Cada cop que es pregunta al Ministeri pel soterrament de l’alta velocitat a Girona, els nervis afloren, de moment la consigna es arribar a les eleccions municipals sense gaires compromisos, de moment guanyar temps, però amb ordres de treballar en secret l’alternativa.




sa-palomera@hotmail.com

4 comentaris:

Anònim ha dit...

L'estacioa l'aeroport,que es fotin els nadal, prou d'especulacio a girona.

Anònim ha dit...

Què fa en Nadal pel deficient servei dels trens Figueres-Barcelona. Que respongui en la campanya electoral.

Anònim ha dit...

tgv s l' aeroport això es el que voleu els d' ERC i CIU, pregunteu també als vostres grups muncipals a l' Ajuntament de Girona. quina poca visió de país que teniu...

Anònim ha dit...

Jo soc de girona,i els d'erc tenen raó,la qualitat de vida ens la dona l'estacio a l'aeroport, laproposta del pp es una animalada en la que van caure el nadalisme i el paganisme.

estacio a l'aeroport