16.8.06

CiU ratlla el ridícul amb l’intent de buscar alternatives a Joan Laporta a la Presidència del Barça.


Sempre s’ha dit que CiU ha vist amb preocupació la manca de compromís de Joan Laporta amb el nacionalisme conservador de la coalició, les declaracions de compromís amb el país fetes pel president del Barça no sempre han caigut be dins els conservadors, ni tampoc a camp dels socialistes.

En aquest sentit l’home fort de l’esport dins la coalició Josep Maldonado actual diputat a Madrid i ex-secretari general de l’esport, vinculat al Nuñisme i als moments més foscos de la junta barcelonista, porta mesos movent fils dins el barcelonisme per trobar candidats més propers a CiU.

Instigat també pel portaveu democristià a Madrid, Duran i Lleida, les preses li han fet una mala jugada, l’aposta pel trobar un candidat ha estat un desastre, i en aquests moments l’aposta convergent ratlla el ridícul més espantós. El candidat escollit Jordi Medina, amic de Josep Maldonado que li ha donat cobertura en la seva campanya facilitant els pocs contactes que encara manté en el mon del barcelonisme; està clar que ni en Maldonado ni amb CiU, Medina no arribarà aconseguir els avals necessaris, l’esforç de la coalició ha estat inútil i a sobre han fet emprenyar a la candidatura de Joan Laporta.

Sectors de la coalició nacionalista es posen les mans al cap pel greu error de Josep Maldonado i han mogut fils per demanar disculpes a l’entorn del fins ara president del Barcelona. Però tampoc es queda curt el PSC amb un intent de buscar alternativa al laportisme, el que passa que han estat més llestos que CiU; però un avis per Laporta, que no s’han fií, que vigili i sigui un xic més modest, que cert poder polític no li perdona certes actituds de suport al País.


sa-palomera@hotmail.com

4 comentaris:

Anònim ha dit...

aquest de convergencia actuen segons bufa el vent, tenen més cara que espatlla. quin ridicul

Anònim ha dit...

mes barra que esquena, toqueu el dos d'una vegada, laporta si no el voleu, si sou pericos

Anònim ha dit...

Vigilem amb les faltes ortogràfiques si us plau "Republicà".

Anònim ha dit...

Està molt el blog, però compte amb les faltes ortogràfiques: "se'n refiï"