22.8.06

El PSC vol tot el poder a Girona: Nadal i els seus homes de confiança volen la Diputació de Girona sense renunciar a l’Ajuntament de la ciutat.


En aquest sentit preparen una estratègia de donar cobertura als sectors menys nacionalistes de CiU per tal de garantir un gran acord de la sociovergencia que permetria als dos grans partits governar a les dues grans institucions gironines.

El capo del clan socialista, Joaquim Nadal ja s’ha reunit amb prohoms de CiU, (de moment no els direm, però la bona gent de CiU està a l’aguait) amb la proposta a sobre la taula. Amb un acord d’aquestes característiques deixarien fora de les grans institucions a ERC l’autèntic enemic del nadalisme. A més el pacte es podria estendre a altres localitats de les comarques de Girona, sobre tot a les grans ciutats on CiU no hi es present, Figueres, Blanes, treure esquerra de Banyoles (aquí els socialistes no tindrien problemes per regalar l’alcaldia a CiU).

L’estratègia socialista passa per convèncer als nacionalistes que un cop ERC fora de les grans decisions, tornarien a la política de repartir-se el poder, com han fet en els anteriors anys i que tant bé els hi anat al Nadalisme.

Aquesta situació ha posat sobre avis a dirigents gironins d’ERC que reclamant una línia política clara que permeti als independentistes tornar-se a situar en el un lloc clau de la política gironina. Veuen que jugant be les cartes, poden deixar fora de lloc als socialistes gironins i per tant cal que esquerra estableixi les seves prioritats, consideren que dins a CiU no s’han fien de la paraula de Nadal i el PSC, consideren que ERC es més de fiar, ho han comprovat a la Diputació de Girona.

sa-palomera@hotmail.com

5 comentaris:

Anònim ha dit...

La sociovergencia ataca, els nadal son insaciables, no us podeu fiar, cal que es jubilin pel be de girona.

Anònim ha dit...

Ojalà esquerra no foti cas a la secta Nadal amb el rotllo de que són d'esquerres. Totes les comarques gironines ens estem afogant amb el poder Nadal, que ha creat un centralisme de girona asfixiant. Totes les inversions a la ciutat de girona, i Figueres, Blanes, lloret,etc.... Res!

Anònim ha dit...

quin sectarisme que es destila en aquest confidencial del que l' escriu...

Anònim ha dit...

Deixa'm que somrigui.

Si aquest confidencial fos tan sectari com dius, no t'haurien publicat el teu comentari, tal com fan confidencials i blogs socialistes, peperos i convergents.
I ja no diguem cartes al director a "El Periódico", "El País" o l'"ABC".
Allò sí que és censura i prohibició pura i dura del dret a la diferència en l'opinió i en la lliure expressió de veus dissidents, allò sí que és "sectarisme".

Des del moment que et publiquen la teva opinió crítica cap a aquest mateix confidencial......, en aquest mateix confidencial..... és que tan i tan sectari com dius no deu ser.

La meva iaia em deia aquella dita que "cap geperut es veu el seu gep".
Deixa que torni a somriure, company.

Anònim ha dit...

tens raó, es dels pocs que permet escriure comentaris, i a girona tots comencem a esta farts dels nadal, com a convergent espero que no caiguem a la trampa.