6.8.06

Preocupació a IC-EUiA i al PSC gironins per les declaracions de l’alcalde de Blanes Josep Marigó contra ERC.

La deriva de declaracions de Marigó contra ERC(aliança entre Marigo i Pedro J.) amb amenaces de qui ha d’ésser el candidat republicà, estant provocant reaccions contraris dins del seu propi partit, declaracions dient que ell (personalisme) pactarà amb persones i no amb partits i si cal abans que amb ERC ho farà amb el PP han consternat a les esquerres gironines.

Aquestes declaracions fetes a Radio Blanes el passat divendres van mostrar un alcalde obsessionat amb ERC i Joan Puig, però mancat d’arguments concrets, durant més de 25 minuts va acusar als republicans de tots els mals, però sense cap acusació concreta i clara.

Alguns ja es pregunten si l’expulsió no es deu a la seva incapacitat de decidir i liderar un projecte al capdavant de l’alcaldia. Josep Marigó va ésser incapaç durant l’entrevista de concretar els errors d’esquerra, només va poder atacar amb insinuacions de les absències del portaveu republicà, amb greus atacs de gelosia per el fet d’ésser diputat del república.

IC-EUiA ha fet arribar a la direcció del PSC gironí (Marina Geli i Joan Boada tenen els telèfons oberts) la seva preocupació per les declaracions, que allunyen la possibilitat de pactar entre les esquerres, situació que ERC ja preveia i que ja havia fet arribar a la formació eco-socialiste. Alguns es pregunten el que hagués passat si aquesta darrera formació s’hagués plantat davant la decisió unilateral de l’alcalde d’expulsar als republicans. Avui tenen clar que l’alcalde hagués fet marxa enrera, un cop més van perdre l’oportunitat.

Cal recordar que l’acostament de Josep Marigó (ex UDC) al PP no es nova, en els darrers pressupostos els socialistes a esquenes dels seus socis van reunir-se varies vegades amb els regidors popular per intentar pactar els pressupostos. Està clar que la deslleialtat la practicant aquells que només acusen sense proves, i els socialistes blanencs tenen experiència.

Sa-palomera@hotmail.com

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Marigo amb les seves declaracions esta matant el pacte d'esquerres, crec que IC s'auria de plantar, i que Marigo s'enteri que ell es presenta per un partit.

Marigo no es aigua clara

Anònim ha dit...

MARIGO ESTEM AMB TU: ERC SI!! PUIG, NO GRACIES!!!

Anònim ha dit...

No sigue hipocrites, Marigo està jugant brut, molt brut, menteix i si vol pactar amb ERC assumira allò que ERC decideixi.

Anònim ha dit...

ERC, si. Puig, no.

Anònim ha dit...

Quina pena aquets socialistes, que heu de recorrer als atacs personals per poder desgastar ERC, us falten Arguments. aneu pactant amb en Pedro J. que acabareu malament.

Anònim ha dit...

Soc votant d'ERC desde sempre i us aseguro que m'estic pensant a qui votar en aquestes properes eleccions. Som un partit quasi centenari i estem en mans d'uns dirigents impresentables. No te de ser el nostre estil.

Anònim ha dit...

Endavant Marigó. Compta amb el meu vot.

Anònim ha dit...

Amb tants de votants d'ERC ja tindriem majoria absoluta, aquests son aquells que van demanar la majoria d'esquerres i ara callen davant el despota que actua en clau personal.
Ni una de les plantades d'ERC ha fet mal a Blanes, ni una a veure qui en diu una

Anònim ha dit...

cap de les plantades d'erc ha fet mal a blanes... això és cert. el que ha fet mal és la paralització de l'àrea d'urbanisme. Enlloc d deixar anar coses que no demostreu, podrieu explicar què ha fet en Joan Puig a l'àrea d'urbanisme durant aquests anys?

Un votant d'erc però no d'erc-blanes

Anònim ha dit...

En Marigó, en assignatura de llengua (gramàtica) va aprendre de ben jovenet a conjugar un verb que se li dóna molt bé:

Yo expulso,
Tú expulsas,
El expulsa,
Nosotros expulsamos,
Vosotros expulsais,
Ellos expulsan.

Yo expulsaba,
Tú expulsabas,
El expulsaba,
Nosotros expulsábamos,
Vosotros expulsabais,
Ellos expulsaban...

etc.

Després de tota aquesta orgia expulsadora i excloent marigoniana, en acabat després de les properes eleccions municipals, el PSC-Blanes vindrà a pidolar (a en Puig, a na Conxita i a ERC-Blanes) a pidolar un pacte d'esquerres per a l'Ajuntament del Pòrtic de la Costa Brava.......

Anònim ha dit...

Al que critica a en Puig per una suposada "paralitazació" de l'àrea d'Urbanisme:

Si per "paralitazació" s'entén "paralitzar l'especulació i projectes totxaners" que embrutarien Blanes molt més brut de ciment del que ja està (per culpa de les totxanes sòciovergents -psc-ciu-)......., ja m'està molt i molt bé la suposada "paralització" de l'area d'Urbanisme.

Aquesta ha sigut l'última vegada que els tres membres de la meva família votem Marigó ni PSC.

Ja n'hi ha prou de prendre el pèl a la gent.... socialistes totxaners...

Anònim ha dit...

No cal discutir sobre Marigó nomes estudieu la seva trajectoria sempre al empar del poder. 1er. CiU (militant de Unió) ja saben quantes querelles han tingut els d'Unió, i 2on. al PSC pero al sector espanyolista no on li correspondria.
Pobre Marigó i pobra Blanes si tornes a guanyar, tindrieu mes construcció que Marbella.......?

Anònim ha dit...

Què us semblaria si abans de fer un comentari ens revisem la gramàtica i l'ortografia amb un corrector? Així almenys contribuirem a fer crèixer el nivell de català dels lectors.

Endavant ERC!!