26.8.06

Nervis al PSC blanenc, l’alcalde Josep Marigó (PSC) es queda sense dinar per culpa de les errades del regidor d’hisenda, Pere Garcia.

El dijous a la tarda saltaven les alarmes al despatx de l’alcalde de Blanes quan es va trobar el recursos de reposició presentats per ERC contra l’acord de la modificació de crèdit de més de 700.000.- € per tal d’enterrar gespa a un camp de futbol molt a prop de la ciutat esportiva de Mas Cuní, que ja comptarà amb dos camps de gespa artificial.

Hem de recordar que aquest punt va ésser utilitzat per l’alcalde Marigó per cessar als dos regidors republicans i carregar-se el tripartit blanenc, ja seria “la repera” que els republicans acabessin tenint raó, d’aquí l’estat de nervis de l’alcalde, que veu com la incompetència o la mala fe dels seus, principalment el regidor de hisenda Pere Garcia el farà caure en el ridícul més espantós.

Segons fonts municipals, tant ahir com avui els telèfons treien fum, els crits, els nervis, formaven part del lamentable espectacle d’uns polítics sense capacitat de lideratge que han portat fins i tot a l’alcalde Marigó a un carreró sense sortida.

Les mateixes fonts municipals comentaven els bons fonaments del recurs d’esquerra i es queixaven de la poca profesionalitat de la regidoria d’hisenda, que malgrat ser molt exigent amb els altres departaments de l’Ajuntament, ells son incapaços d’assumir-ho, malgrat les advertències dels serveis jurídics.

La decisió del regidor d’hisenda de saltar-se la llei d’hisendes locals i evitar la publicació de la modificació de crèdit, l’inexistencia de l’expedient de la referida modificació amb l’informe preceptiu d’intervenció i secretaria, son errors molts greus i difícils de justificar; malgrat tot la política socialista no està habituada a reconèixer errors i assumir responsabilitats. Veurem com acaba tot plegat, però alguns ja diuen que la lluita per moure la cadira a Marigó dins el socialisme ja ha començat.

Sa-palomera@hotmail.com

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Si lo del recurs te raó esquerra, quin ridicul, ja veig marigo demanan disculpes i tornen als republicans al govern!!!!!!!!!!

quina barra que gasten aquest sociatas

Anònim ha dit...

No ni ha per tant, aquests d'esquerrra sempre tenen tendencia a cridar massa, ara el regidor d'esports que s'ho faci mirar, vaja favor li ha fet el regidor de hisenda.

Anònim ha dit...

El Sr. Puig potser te una magnífica capacitat d'invenció que ja imagina nervis, crits, telèfons amb fum a alcaldia o potser els d'ERC tenen bons informadors a l'AJuntament amb molt poca professionalitat i discrepció, que fins i tot expliquen l'ambient viscut, si s'ha perdut un expedient o si el Sr Marigó a anat a dinar.

Anònim ha dit...

aquest darrer comenta demostra que sa palomera explica el que passa,
el psc ha perdut els papers

Anònim ha dit...

Sa Palomera informa amb molta imaginació, aquesta és la realitat.

Anònim ha dit...

Llàstima que ERC no expliqui la llarga llista d'irregularitats que va cometre mentre estava a l'equip de govern. Acabariem de completar la patètica història política de Blanes. Cal mirar-se el melic de tant en tant o potser és que al sr. Puig se li ha arrugat de tant banyar-se a la piscina del PedroJ i ja no se'l veu...

Anònim ha dit...

es veu que esteu tocats els sociates, que ha fet malament erc?
NO TENIU PEBROTS

Anònim ha dit...

El senyor Joan Puig després de 4 anys de regidor d'Hisenda i tres més de regidor d’Urbanismes a l’Ajuntament de Blanes, és a dir després de 7 anys governant a l’Ajuntament de Blanes considera que no són correctes els tràmits que cal seguir en una modificació de crèdit. Doncs trobo que ha trigat una mica massa (7 anys són molts anys), o és que quan ell governava la Llei era una altra? O simplement no s’enterava de la pel.lícula, o no l’interessava enterar-se o no hi era per enterar-se?