2.8.06

Misèria humana(2): L’alcalde Marigo demana protecció i omple el ple d’ahir de Mossos i Policia local sense motiu.



En un intent de seguir desprestigiant a ERC, l’alcalde de Blanes exigeix protecció policial per tal d’insinuar que elements republicans podiant estar preparant trifurques al plenari.

Amb una mostra més d’irresponsabilitat, com si no hi haguessin prou problemes, va aconseguir que mossos d’esquadra tant d’uniforme com de paisà i policia local estiguessin presents al plenari. La intenció, donar una imatge de radicalidat i seguir en aquesta línia d’acusació contra esquerra

El ridícul considerable, tothom ahir es preguntava el motiu, públic, periodistes, polítics, en definitiva un intent més d’escalfar el poble contra esquerra, ningú podia entendre res, una situació insòlita, més propera a la dreta més retrograda.

Avui ens han arribat multitud de correus electrònics expressant indignació davant la poca capacitat de l’alcalde per reaccionar a la demanda de CiU i ERC per tal de desmentir o donar la raó a les informacions publicades en el diari en qüestió, al·legar ignorància es una patètica manera de demostrar impotència continuada.

I les darreres noticies per avui i d’interès per l’alcalde de Blanes es que els seus amics de el Mundo, segueixen amb interès les informacions de sa-palomera, avui podem confirmar que han descobert el nostre diari digital i no paren d’entrar, us facilitem la prova i els hi donem les gràcies.

I la darrera es que a les Illes Balears l’indignació amb l’alcalde socialista de Blanes va creixent, ho podeu comprovar a la web http://www.lobbyperlaindependencia.org/ on es fan ressò del joc brut contra els republicans i la seva aliança interessada amb Pedro J i el seu diari.

Podem afirmar a més que les sentencies contra aquest mitja de comunicació es van acumulant, sa-palomera està en condicions de confirmar i fe públic en els propers dies algunes d’aquestes, que demostrant la poca credibilitat del mitja de referència.




sa-palomera@hotmail.com

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ha,ha,ha...patètic aquest Gil i Gil de Blanes. Té més barra que un ruc.

Anònim ha dit...

Sa palomera perquè no utilitzeu el Mozilla FireFox esta en català i es programari lliure.

Anònim ha dit...

És increïble, cada cop més incivisme, vandalisme, trencadisses urbanes, soroll a les nits i matinades, agressivitat, manca de respecte pel descans dels veïns, petits delictes i turisme de borratxera en zones de Blanes habitades per blanencs honrats que hi viuen tot l'any i que a l'endemà de matí han de matinar per anar a treballar..., i a la policia local o als mossos no se'ls veu el pèl per enlloc (no fan rondes, hi ha carrers que són territori inòspit, de ningú, desprotegit a la intempèrie)..., i, en canvi, per a un interès inútil, particular i partidista, del cap de llista del PSC, per a això, mana fer un desplegament descomunal mai vist a l'interior de la Sala de Plens de l'Ajuntament.

Renoi, quin ordre de prioritats, el de Josep Marigó, sobre a quins llocs ha d'estar, i no estar la policia...

Quo vadis, PSC-Blanes?... Pobrets de nosaltres, blanencs, en mans d'aquests governants...