4.8.06

El PSC gironí plegat de problemes; nervis a Cala Pagans per la negativa de nomenar-la candidata, l’ombra de Pia Bosch........

En anteriors edicions de sa-palomera ja vam comentar la situació en que es troba l’actual alcaldessa de Girona Anna Pagans per la pèrdua evident de confiança per part del Nadalisme.

Amb els canvis produïts a CiU i a ERC la preocupació va en augment i Joaquim Nadal el “capo gironí” ha proposat a la delegada del Govern de la Generalitat Pia Bosch que sigui candidata a l’alcaldia de Girona, per donar una imatge més moderna i de canvi a la ciutat i evitar que les dues forces sobiranistes sumin majoria. Com a contrapartida li ha garantit a la delegada, una plaça de diputada al Parlament de Catalunya, el que comporta deixa fora a actuals diputats o altres militants significatius.

La preocupació es evident i va en augment per la quantitat de gent que han col·locat en els darrers mesos i que una eventual pèrdua de poder a la Generalitat ompliria les llistes de l’atur de centenars de militants socialistes. En aquests moments podem confirmar veritables empentes per garantir-se un lloc segur a les llistes. Decepcions, mentides i tornades a casa entre la militància socialista gironina, primer la derrota de Maragall i desprès la de Nadal davant Montilla.

Però Nadal ho te clar, els tres Consellers, la Pia Bosch, algun dels diputats o diputades actuals i la resta els hi toca esperar, si tenen sort i tornen a tocar cuixa al govern, poden tenir una esperança.

Sa-palomera@hotmail.com

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Teniu rao, la veritat que si el PSC presenta Pagans perdem, es regalar la victoria a CiU.

Pagans, Marigo, Armengue es el passat, es apostar per perdedor.

Anònim ha dit...

tan calenta com deieu no va estar la reunió de valoració del sa costa barrakes... algunes informacions es veu que os fallen

Anònim ha dit...

SA PALOMERA ESTA MOLT DESINFORMAT DE LES NOTICIES DE GIRONA CIUTAT, NO SE SI DE BLANES I LA SELVA SI... PERO ENS AGRADA QUE HO PROVEU.

Anònim ha dit...

Hi ha un promotor constructor comprador de terrenys i finques, italià que esta molt content.