25.8.06

Pedro José perd els papers; la defensa de la seva piscina il•legal incòmode a la resta d’accionistes, fins i tot plantegen un ultimàtum


Desprès de convertir la defensa de la seva piscina il·legal amb la conya de l’estiu, li arriben els problemes a “Pedro Jose Ramirez i Codina”

No només a dins al PSOE estan fins al barret de la prepotència del director i comencen a sorgir veus que demanen una resolució que apliqui d’una vegada per totes la llei de costes, si no que també dins el mateix PP comencen a sortir veus demanen aturar l’escàndol.

Dins el PP de ses Illes i del País València se senten incomodes davant el suport del partit a una manifesta il·legalitat que tots els mallorquins coneixen, a més estan molestos per l’actitud del portaveu popular a Madrid Eduardo Zaplana íntim del Pedro José que es qui va donar les ordres d’enviar els joves del PP de la península a l’acte del passat dissabte, davant la manca de voluntaris a ses Illes. Pedro José passava factura per les ajudes del mitjà que dirigeix a la política radical del PP.

Dins el PSOE molts diputats comencen a estar farts del tracte privilegiat que el seu partit i el govern li he estan donant no només la piscina si no també per la modificació de la llei de títols nobiliaris que el mateix director insistentment ha exigit al PSOE que aprovi per tal que la seva companya pugui aspirar a un títol nobiliari.

Davant d’aquesta situació el propi secretari d’estat de Comunicació Fernando Moraleda per ordres de Presidència del Govern s’ha reunit amb representants de la resta d’accionistes de l’editora de “El Mundo” per tal de trobar una solució al joc de despropòsits i ridiculeses del seu director.

La segona part de l’operació del Secretari d’estat de Comunicació seria el parlar amb la Conferencia Episcopal Espanyola pel tema de las barbaritats de la COPE, aquí fins i tot entraria una millora de les relacions del Govern espanyol amb el Vaticà.




sa-palomera@hotmail.com

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A veure si espavilen la resta d'accionistes i el foten fora,i despres la COPE

Anònim ha dit...

Ja es hora de fotra contra la pared, als fatxes que practiquen el dossier xantatge.