3.8.06

La Crisis interna al PSC blanenc impedeix a Josep Marigó nomenar les noves responsabilitats del cartipàs municipal.



El malestar dins sectors del PSC blanenc van en augment, el sector catalanista del PSC, en aquests moments en minoria representat per Joaquim Valls i Laura Arjona intenta en un darrer esforç no queda marginat del repartiment de carteres que ha anunciat l’alcalde arrel del trencament unilateral del pacte.

La noticia de que l’alcalde es vol quedar urbanisme ha caigut com un gerro d’aigua freda a l’entorn de Joaquim Valls, que encara aspira a obtenir-la, a més ha pogut comprovar que l’alcalde ha aprofitat la jugada per nomenar tinents d’alcalde les persones de la seva confiança, Lourdes Fàbregues i Joan Cubarsi.

Josep Marigo espera convèncer Valls, oferint-li Mitjans de Comunicació, tot plegat podria convertir el trencament unilateral en una veritable crisis entre els dos sectors del PSC.

La història no es nova, diuen que la mateixa nit de les eleccions Joaquim Valls li va retreure a Josep Marigo el protagonisme que va tenir l’ex-alcaldessa Dolors Oms en la celebració de la victòria, ara “l’ex”, ha tornat recobrar protagonisme en la celebració feta per celebrar l’expulsió dels republicans, una demanda insistent treballada amb el seu home de confiança Pere Garcia, aprofitant la poca capacitat de decisió de l’alcalde.

Recordem que la picabaralla entre Dolors Oms i Joaquim Valls prové del moment en que la primera va passar tot el mort de la crisis de la fundació ASPRONIS al seu gerent i germà del regidor, Josep Valls. Ella continua al front amb problemes i el gerent fora.

sa-palomera@hotmail.com

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Pel que m'ha dit gent que el coneix personalment, en Quim Valls té més capacitat de diàleg i raonament (amb les entitats, des de l'àrea de cultura) que no pas en Pere Garcia, en Marigó i la Dolors Oms (tres que cada vegada van més "a una"), que quan han de negociar cedeixen ben poc (per no dir gens) a l'interlocutor que tinguin davant.
Conclusió que en trec: El PSC de Blanes s'està radicalitzant (el tres esmentats funcionen a manera d'apissonadora), i em comença a recordar els tics de quan manava amb mà de ferro la Dolors (encara li falta, però a aquest pas va cap a aquest camí).
La prova més fefaent és que, de moment, ja ha trencat una cosa molt grossa: el govern municipal...
I...

Anònim ha dit...

Semble "El Mundo" embolica que fa fort...
Digueu barbaritats

Anònim ha dit...

perque ho negue abans d'hora. caldra esperar

Anònim ha dit...

la noticia,la part més bona:
la mano que mece la cuna, us en recordeu?

Anònim ha dit...

Calumnia que algo queda como los Nazis y El Mundo, igualicos que ellos Sa Palomera

Anònim ha dit...

Calumnia, el mundo i l'alcalde amb el seu silenci, si te dubtes que porti al jutgal al puig i sino al Mundo que deixa amb mal nom a Blanes.