21.7.06

Amistats perilloses a la Confraria de Pescadors de Blanes, EUiA i CiU s’amaguen.


S’ha de reconèixer que quan Joan Puig portaveu d’ERC va denunciar la greu situació de la Confraria de Pescadors i denunciava la seva mala gestió arrel de la polèmica per la proposta d’ampliació del port, va rebre critiques per tots costats, també de la resta de partits polítics.

Vist el que està passant i les darreres informacions aparegudes en premsa, cal tornar a donar la raó a ERC (hi van unes quantes), ho van advertir, van demanar que la Direcció General de Ports ho investigues i ara tothom s’escandalitza.

No sols això alguns ara s’amaguen de les amistats perilloses que van practicar, entre altres CiU, el President de la Confraria anava a les seves llistes municipals (lloc núm. 18).

Però el més sorprenent de tot plegat es la foto del programa electoral d’EUiA on el regidor i cap de llista del partit, Argemir González lluïa pit acompanyats del President de la Confraria i del seu Gerent(també apareix el que es preveu que vagi de núm. 2 en el partit d’Anselmo Ramos PDB, Ferran Crespo), ara defenestrats i acusats pels actuals gestors de responsables del enorme deute existent.

Aquesta darrera fotografia l’estant esborrant dels arxius del partit i personals, però arriben tard, els nostres col·laboradors ens l’han facilitat.


sa-palomera@hotmail.com

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta es bona, on se guardaran la foto els d'EuiA i els de CiU, lo poden convertir en cartell de campanya.

endavant

Anònim ha dit...

Home, no sigueu tan sectaris: com es podia suposar una cosa així fa 3 anys? O és que en Puig és un visionari?

Anònim ha dit...

els d'ERC visionaris no, però coherents si, perque clar expliqueu perque vau donar cobertura a una "fantastica ampliació" que es carrega l'entorn,

com a minimreconeixeu que us vau equivocar.
salut

Anònim ha dit...

Crespo(PDB)+Argemir+CiU+defenestratLlauradó = Amics per sempre