12.7.06

Josep Quintanas (delegat de cultura) llença la tovallola



A hores d’ara és vox populi les males relacions que el director dels serveis territorials de cultura te amb la seva conselleria.

El nou conseller de cultura, Ferran Mascarell, és un home de lletres que té un alt concepte de l’elitisme i a més no té cap intenció de quedar malament amb l’aparell montillista del carrer Nicaragua.

Quintanas sempre ha dit que el càrrec a cultura li va gros, i de fet ha dedicat el seu temps més a fer de càrrec del partit (PSC-PSOE, és clar) que a fer de delegat de cultura.

Finalment i vistos els mals temps que s’acosten pels socialistes gironins amb el desembarcament de Montilla com a candidat a la Presidència de la Generalitat, Quintanas ha decidit cobrir-se les esquenes i retornar a fer de mestre a l’institut per al curs que comença al setembre.

De fet, com a mostra de les males relacions que té amb Mascarell, hi ha el fet que no va acompanyar el Conseller a la inauguració de la nova biblioteca de Castelló d’Empúries el passat dia 1 de juliol. Josep Quintanas no es desenganxava de la Consellera Mieres quan era de visita a les comarques gironines.

sa-palomera@hotmail.com

3 comentaris:

Anònim ha dit...

ho acaparen tot i no estan preparats. el sectarisme els perd.

Anònim ha dit...

el Maragall es el millor, que es presenti, el montilla es un aborrit.

volem maragalladas. endavant quintanas

Anònim ha dit...

Reconèixer en públic que el càrrec de delegat de cultura li va gran és de ser un polític irresponsable i un tros de mula!!!!!!!!!