6.7.06

Gràcies Irene Rigau, per contestar les nostres informacions, malgrat el que diguis, tu saps que es veritat.

Volem agrair enormement les paraules d’Irene Rigau a El Punt on parlava del nostre diari digital, “sa-palomera” que un grup de persones estem fent des del mes de maig.

Si que es cert que sa-palomera neix amb vocació local blanenca, però l’èxit de l’operació ens porta a parlar de tot l’àmbit gironí, en el sentit més ampli del terme.

Cada dia son més les informacions que ens arriben i que ens permeten arribar a més amplis sectors de la pròpia societat, per tant encoratgem a tots i totes les persones amb inquietuds que ens segueixin fent arribar aquelles informacions que creguin interessants i que el nostre mitra anirà publicant.

Diferents persones amb sensibilitats diferents varen decidir escriure sobre la vida mateixa, allò que no escriuen, ni diuen, els mitjans habituals i amb aquesta voluntat neix “sa-palomera” per col·laborar a tenir informació més plural.

I finalment tu ho saps Irene Rigau, el mateix líder de la coalició et va proposar ésser candidata a l’alcaldia de Banyoles, el que també sabem es que es molt dur està a l’oposició quatre anys i això es molt dur, i ho podem entendre.

sa-palomera@blanes.net

11 comentaris:

Anònim ha dit...

informació plural..., expliquem el que els altres no expliquen ... però d'ERC res de res,

Anònim ha dit...

Només expliqueu notícies negatives , sense carregar-vos en cap moment a ERC.El que és ben curiós és que feu servir una pàgina Web en castellà, vosaltres que defenseu tant la llengua catalana.

Anònim ha dit...

deixeu que algun mitja no parli d'erc, el que esta clar que el que diu sa palomera no ho desmentiu.

Anònim ha dit...

Blogspot és en anglés no en castellà.

Anònim ha dit...

Publicar un comentario
el usuario anonimo dijo
haga su comentario
elegir una identidad
nombre del usuario
contraseña
ÉS CASTELLÀ I NO ANGLÉS

És lògic que no es parli d'ERC, ja que el confidencial possiblement el fa ERC.

Anònim ha dit...

¿I La Vanguardia del "Conde"?, ¿i "el Periódico" del Nadal? ¿I "El País" el "BOE del PsoE"?, ¿I CatRàdio i RNE i la SER? ¿I TV3 i TVE i la Cuatro?..........

¿Tots aquests qui els fan......?

M'adreço al que acaba d'escriure que diu que vodria que Sa Palomera es "carreguessin" (sic) a ERC:

La resposta és: la SÒCIOVERGÈNCIA, que és la que "fa", controla, manipula i fa el que li dóna la gana amb aquests mijans de comunicació a dalt mencionats.... -per no anomenar-los PPS ("Pamflets Partidistes Sòciovergents")-.


Quan els gironins, blanencs o catalans volem estar informats sobre temes que afecten com a societat, ¿Hem d'estar obligats a empassar-nos la manipulació, les verits a mitges, la propaganda oficial i les ocultacions dels mass-media del "Règim sòciovergent"??.

Jo dic NO, i també dic: Benvinguda Sa-Palomera, que és un altre punt de vista, es poden contrastar altres notícies, i així el lector, el ciutadà de baix té una altra referència que deixa en pilotes als teòrics catalanoespanyols del pensament únic sòciovergent.

Què menys que tinguem Sa Palomera!!

Un lector.

Anònim ha dit...

A els d'ERC us perd l'odi a Convergència. Poseu el vostre odi per no haver poder haver destruït a CDC per sobre de la unió del nacionalista català. I aquest odi acabarà amb vosaltres a les properes eleccioins

Anònim ha dit...

Encara que et sàpiga greu i ho lamentis, no és odi cap a CDC+UDC.

És amor -el que mou a la gent d'Esquerra-, AMOR cap al país, cap a Catalunya i la seva gent.

Anònim ha dit...

Expliqueu el que us interessa i no el que els altres no expliquen.
Crec que us mou més l'odi que l'amor.
Quina forma més extranya d'estimar!!!

Anònim ha dit...

Doncs serà que tu no expliques el que t'interessa.
I el que t'interesa és veure odi(s) pertot arreu.
Allà tu i els teus interessos.

Anònim ha dit...

Si els detractors de Sa-Palomera, de la llibertat d'expressió, d'informació i de comunicació, tenen uns arguments tan esquifits... ENDAVANT SA-PALOMERA.
Rebeu la meva modesta mostra de suport.
Un lloretenc anònim.