9.7.06

El Conseller Nadal enganya als seus alcaldes.

Tots coneixem la llarga trajectòria política del Conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal, Alcalde de Girona, candidat frustrat a la Presidència de la Generalitat, amo i senyor del socialisme gironí, ha superat tots els problemes que li han sorgit, la variant de Girona (el primer sant Daniel), el Carmel, el túnel de Bracons, etc.

Molts també han patit el seu sectarisme, o estàs amb ell o ets políticament mort, inclòs amb l’actual situació de debilitat del socialisme gironí dins del PSC desprès de la retirada del President Maragall, Nadal està disposat a sobreviure i farà tot el que faci falta per agradar a Montilla, sap que si no està perdut.

Segons publica la revista blanenca “Celobert” en un article de la seva col·laboradora la periodista Laura Juanola titulat “Coses rares amb la N-II” es pot llegir com actua el personatge, com desprès de mesos de sol·licitud d’una reunió per parlar del desdoblament de la N-II (el segon sant Daniel) per part de l’Ajuntament de Blanes presidit per Josep Marigó (PSC) el Conseller Nadal els va rebre i el primer que els va dir era que només tenia 10 minuts.

Però no només això, malgrat les preses s’arriba al compromís que el Conseller traslladarà al Ministeri la voluntat que estudiïn les dues propostes de desdoblament i vet aquí la sorpresa, pocs dies desprès el Ministeri treu a licitació el concurs pel projecte constructiu per l’opció anomenada Blanes, sense estudi d’impacte aprovat.

Algú es pot creure que el Conseller Nadal va traslladar el compromís al Ministeri? Segons fonts consultades per sa-palomera, pel Ministeri no en tenien ni remota idea de la proposta, avui podem afirmar que el Conseller ha enganyat a l’Alcalde, no solament no ho va dir, si no que els hi va exigir rapidesa.

I tanta rapidesa els hi va demanar que el Ministeri s’ha saltat la llei, i a tret a concurs una obra que encara no te l’estudi d’impacte ambiental, com diu la crònica de Celobert, “coses rares” i tant rares, tant rares que la història encara no s’acaba, sorpreses tindrem, paraula de sa-palomera.

sa-palomera@hotmail.com

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Nadal te molta cara, els que el patim ho sabem, molta gent ho pateix, seria bo un final de etapa del nadalisme igual que maragall

Anònim ha dit...

que es jubili, que deixi de fe mal a girona.

Anònim ha dit...

Aquest home té un fixació amb els Sant Daniels. Primer es va carregar -junt amb el compañero Pepe Borrell- la Vall de Sant Daniel que toca a l'est de Girona, i ara es vol carregar els boscos i el medi humà de Sant Daniel, entre Blanes i Tordera.

Vocació d'arrassament.

Tot un cacic de la zona, com els d'antany i de la vella escola.