23.7.06

Proa de Blanes, tanca les seves portes.


Anselmo Ramos, editor d’aquest fulletó ha decidit tancar les portes, per diferents motius, s’ha cansat de pagar(la revista cada dia era més deficitària), la pressió del seu entorn més directa, la seva voluntat de presentar-se a les properes municipals també l’han influït i per sobre tot les demandes que te interposades per diferents persones i que li podrien comportar greus problemes financers, això ha estat definitiu.

Un altre motiu es la situació creada a la Confraria de Pescadors i la defenestració dels seus caps que constantment han donat suport a la revista, en el darrer número ni una ratlla de l’escàndol financer més gran produït a Blanes.

Els ciutadans blanencs perdérem un “divertimento” encara que últimament ha perdut molt, per exemple en el darrer número ni una paraula de la crisis del Racing Blanenc en el seu apartat directiu, els veritables marros ni en parla.

De totes maneres, algunes fonts diuen que o be ell o el seus col·laboradors intentarien treure un altre fulletó, però s’haurien d’espavilar econòmicament.


sa-palomera@hotmail.com

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Tenen mes cara que espatlla,els germanets, cal que es vigilin, son més perillossos.

Anònim ha dit...

parleu de l'escandol de la gespa de cal aguido, m'han dit que hi ha molta gent emprenyada per aquest error,i que CiU i el PP es van baixar els pantalons per les pressions.

Anònim ha dit...

Hola niñatos d'ERC,
Veo que tu padre te está entrenando para la política para chupar de la teta como hace él.
Soy, ante todo, uno de los vuestros, pero de los republicanos de verdad, pero soy un fan de Proa y me estoy acercando a pasos agigantados al PDB político como dicen ellos, porque durante ocho o nueve meses, están dando soluciones para el pueblo y me están conquistando con ellas.
No así vosotros que dáis la espalda a todos nosotros creyendo que éste es el partido de la familia Puig.
Ah. Por cierto. Proa ha salido por si no os habéis enterado.
Debéis tenerle mucho miedo a Ramos, que no conozco pero que mucha gente me ha hablado muy bien de él.
Un republicano de corazón no de interés.

Anònim ha dit...

Benvolgut senyor republicano.
Ha estat la meva sorpresa constatar que hi ha gent que té l'àbilitat de fer judicis de valor sense tenir proves.
Per el seu coneixement dir-li que sóc dona i que ja m'agradaria ser com aquests "joves" que avui celebren la festa major.
Per aquest motiu, i si vol saber qui sóc em diu Margarita Pares i del Rio. Nascuda a Mataró i resident a Blanes des de fa 20 anys.
Cordialment

Anònim ha dit...

És molt típic del baix nivell intelectual insultar per comptes de saludar...