27.7.06

La veritat de l’actitud del PSC (Marigó/Nadal) per trencar l’acord tripartit de Blanes.

1.- Declaracions de Pasqual Maragall: “Estem en un context electoral” es a dir estratègia electoral clara i concreta, el President ha parlat clar i català, ha deixat al descobert les explicacions de Josep Marigó, un cop més ha mentit, volen un culpable però no contaven amb el President. Gràcies President.

2.- Utilitzar el Pedro J. per justificar l’expulsió d’ERC, quines amistats que practica el PSC, per les Illes els socialistes estant contents, que li ha ofert el personatge?, per tal de utilitzar la premsa groga i negar la paraula als mitjans gironins. Sa-palomera us recomana la següent web que explica amb tot luxe de detalls l’aliança entre Pedro J i l’alcalde de Blanes, http://www.busot.blogspot.com/

3.- Col·laboradors de sa-palomera a l’Ajuntament de Blanes ens han explicat que ja fa dies la regidora de joventut Lourdes Fàbregues (PSC/PSOE, línia dura) anava dient per l’Ajuntament tota cofoia ella, que en els propers dies ampliaria les seves competències, i en concret va dir les de Promoció Econòmica, i Turisme (regidories fins al moment de Conxita Boldú). Es a dir no tot ha estat innocent, ni una decisió personal, tot al contrari, ho han planificat al detall, però han calculat malament. Si la veieu, esteu d’enhorabona, esta tant contenta que us convidarà a una copa.

4.- Diuen que l’Alcalde es reserva per si mateix el Planejament urbanístic i mitjans de Comunicació, quina casualitat, allò que volien des del principi, ara que ja esta preparada l’aprovació inicial de la revisió del pla general (el dia abans del cessament es va produir una reunió de treball de més de tres hores on el regidor d’urbanisme Joan Puig i els tècnics li van exposar a l’alcalde les línies mestres de la proposta), i ara que s’acosta la part final de la legislatura està clar que vol controlar la presencia mediatica. Que es preparin els mitjans de comunicació local, s’acaba la llibertat de pensament i obra dels professionals.

sa-palomera@hotmail.com

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Si els d'IC volen fer el paper de bons, ho tenen molt facil, que passaria si es plantessin? que faria el Sr. Marigo.

Anònim ha dit...

Però si IC a Blanes no existeix!!!
El que hi ha és la línia dura d'Esquerra Unida i el PCE... I aquests van a mort contra ERC!

Anònim ha dit...

Diuen que en Joan Puig explicaba als seus que volia tibar molt la corda per que l'Alcalde el fes fora

Anònim ha dit...

Els que tiben la corda de debó són els que la trenquen.
La tiben tant i tant, que la trenquen.

I qui ha fet el pas, qui ha tibat i trencat la corda és Marigó, en expulsar a ERC del Govern.

Qui fa el greu pas d'expulsar és qui trenca.

No és ERC qui ha sortit del Govern per pròpia iniciativa (si fos per ERC tindriem govern estable, esgotant la legislatura), sinó ha estat Marigó que ha trencat la corda i el govern, amb el seu acte d'expulsió.

Els seus interessos electoralistes, de poder, d'acaparament de més àrees i regidories de govern (sobretot la "joia" d'Urbanisme), i de partit, tindrà en Marigó i els socialistes.

Llàstima que el PSC posi per davant els interessos de partit per sobre dels globals de Blanes.
Llàstima.

Anònim ha dit...

Qui comença a tibar la corda? Joan Puig com ell mateix comentaba als seus... Per tant es ell responsable unic del trencament

Anònim ha dit...

Per que es margina del nou repartiment a la regidora d'ensenyament?