10.7.06

Pepa Celaya, una delegada de Benestar i Família sui generis.

Pepa Celaya s’ha convertit en tot un càrrec polític a la demarcació de Girona, amb l’expulsió d’ERC del Govern tripartit, els socialistes s’han vist obligats a repartir càrrec a tort i dret, i amb la complexitat de nomenar càrrecs per un curt espai de temps, vist que ja s’han anunciat eleccions anticipades un cop confirmada la retirada forçada del president Maragall.

Aquesta situació ha comportat que certs càrrecs socialistes els hagi tocat la loteria a l’hora d’acumular, aquest es el cas de la tinent d’alcalde de Blanes i Consellera Comarcal de la Selva, Pepa Celaya, que va ésser nomenada Delegada a Girona de Benestar i Família.

Ja abans d’ésser nomenada pel seu darrer càrrec ja corria per l’Ajuntament de Blanes la sensació d’inoperancia de la seva àrea i la manca total de decisions, un mal conveni amb els treballadors de l’Ajuntament, manca de disciplina en els horaris comercials, manca de decisions a l’hora de gestionar les seves responsabilitats, etc.

Amb el nomenament la cosa s’agreuja, i no només s’agreuja a l’Ajuntament, ara s’afegit el Consell Comarcal i la Delegació de Benestar i Família, en aquesta última troben a faltar l’anterior delegada Pilar Heras, que com a mínim i era i sabia el que tenia entre mans.

Ara resulta que no la troben, ni a l’Ajuntament, ni al Consell Comarcal, ni a la Delegació, i el poc temps que hi és no li serveix per prendre decisions, resulta paradoxal; el trencament del tripartit ha servit per demostrar que els socialistes no tenen suficient gent per assumir les responsabilitats, han d’acumular per intentar donar sortida a la tasca de govern.

Pepa Celaya amb tants càrrecs, ja no sap a quin lloc està, i te sobre la taula temes importants a resoldre, com es el cas de la denuncia efectuada per la Plataforma 4 D sobre la greu situació de la Fundació Aspronis que treballa amb disminuïts a les comarques de la Selva i Maresme i altres temes de vital importància.

Tant de criticar a ERC perquè Joan Puig es Diputat i regidor i ara ells no ho portant a la practica, si no que augmenten el problema, quanta hipocresia acumulada, quanta ràbia acumulada; i tot plegat amb una gravetat afegida, els republicans si que prenen decisions, si que governen, el problema es que als socialistes no segueixen el ritme i la nova delegada hi és poc i no pren decisions.

sa-palomera@hotmail.com

10 comentaris:

Anònim ha dit...

I a sobre encare critiquen a ERC i al seu cap de llista perque es diputat, quina cara i quina hipocresia.

Anònim ha dit...

trucas a la delegació i no et donen hora per parlar amb la delegada.

no dona l'abast a tot.

Anònim ha dit...

En el triptico de las ultimas elecciones municipales,la Pepa decia:Nuestro objetivo es humanizar la circulación,controlar la velocidad,los ruidos,erradicar el aparcamiento en las aceras,dar prioridad al peatón, etc..
No se supongo que ya no se acuerda, y si ademas quiere abarcar mas cosas, ya tenemos el resutado.El transito en Blanes cada día mas caotico.

Anònim ha dit...

Ai la Pepa !

Poca presència, poca feina, poca organització i molts càrrecs que no pot païr. Cobra de tots?

Anònim ha dit...

senyor puig, aixó de criticar els companys d'ajuntament des d'un bloq suposadament anònim no és gaire presentable. Per què no dona la cara i firma els escrits que redacta o li redacten per encàrrec. Pot ser serà que el que vostè vol ser realment és " el guerrero del antifaz" de la política gironina.

Anònim ha dit...

Ah, val, ja ho entenc. Aplicant la mateixa regla, les crítiques en plan anònim que rep Puig (per ser regidor i diputat), venen de regidors i polítics socialistes i de convergència, companys d'Ajuntament de Puig.

¿Algú pot creure que l'única persona que fa una crítica (del "desgavell laboral") de Pepa Celaya, sigui Joan Puig?

Deu ser que per Blanes és ple de Joan Puigs.

Anònim ha dit...

No hace falta ser ningún Puig, ni ser de ningún partido politico,para ver que cada vez la cosa va peor en Blanes.
Un ejemplo se supone que somos un pueblo turistico y estamos en el mes de Julio, pues solo hace falta darse una vuelta por las calles Esperanza, Unio, Mollet,Sant Genis,Joan Burcet, ect., y se comprobara en que estado estan, y ademas sin información previa ni nunguna señalización las cortan las veces que les da la gana. Y nadie dice nada y la Pepa ni se entera y si se entera hace la loca,¿¿¿PORQUÉ SERA????

Anònim ha dit...

Crec que el Sr. Puig és del mateix equip de govern que la Sra Pepa i ell tampoc s'entera, també us recordo (ja que parleu de carrers) que és el regidor d'URBANISME.No entenc perque critiqueu a la Pepa quan fa molt poc que té un nou càrrec, potser que li doneu un temps... Bé, el que importa és CRITICAR i CRITICAR!si ho fem, potser que critiquem a tots siguin del color que siguin...

Anònim ha dit...

La via pública i l'obra pública, que jo sàpiga, no són competència d'Urbanisme.
Encara que vulgués en Joan Puig, ell no pot interferir en unes àrees que són responsabilitat i potestat d'Argemir González i Pepa Celaya.
Si tan voleu (els socialistes) culpar de tot a en Puig, a veure si ara li donareu tant de protagonisme per fer-lo responsable de totes les àrees, com si fos l'ALCALDE.

Per fer-lo responsable subsidiari dels errors i encerts de l'Argemir i d'altres regidories, primer heu de votar a en Puig, i després cal que surti escollit Alcalde.

Anònim ha dit...

Que se puede esperar de una mujer que le han dado el cargo de Delegada de Benestar i Familia de la provincia de Gerona por un problema de cupos, que es incapaz de marcar directrices a nivel de la policia municipal, que cuando tiene que afrontar problemas de personal le entran sudores, y que carece de personalidad propia.