28.7.06

ERC no perd el temps: Demà dissabte (13h) acte públic amb Joan Puigcercós a la Casa del Poble de Blanes.

Segons acaba de comunicar ERC demà dissabte i amb motiu de la festa major i del primer aniversari de la constitució de les JERC, tindrà lloc un acte públic amb el secretari general del partit Joan Puigcercós.

Sens dubte la visita del Secretari General representa una forta aposta per recolzar la tasca dels regidors republicans Joan Puig i Conxita Boldú, cessats recentment pel trencament del pacte de govern auspiciat pel PSC i el seu alcalde.

Igualment ha despertat enorme expectació el ple ordinari del proper dilluns davant la nova situació propiciada per l’incompliment del pacte de govern per part del PSC blanenc. La incorporació d’ERC a l’oposició canviarà els procediments d’una manera important, a més del canvi de la situació en els seients del ple, passarà el mateix en altres aspectes de la vida diària.

En relació als nomenaments de noves responsabilitats als regidors socialistes, el nom de Lourdes Fàbregues com a responsable de consum, comerç i participació ciutadana ha causat preocupació en els sectors, a diferencia de Conxita Boldú (ERC) l’actitud de la regidora socialista amb la seva prepotència pot tensa els ànims.

L’experiència la tenim en el cas del festival de les barrakes on les diferents entitats que hi han participat estan molestes amb la regidora pel preu pagat i la baixa qualitat de mols dels grups participants. El que ha comportat que algunes entitats han d’afrontar un dèficit i altres petits guanys a canvi de grans esforços. Es preveu calenta la reunió de valoració de les barraques amb la regidora de joventut.

A més segons fonts de sa-palomera i per ordre de l’esmentada regidora es va intentar censurar els comentaris solidaris que va realitzar el vocalista del grup madrileny “Habeas Corpus” durant el concert. I no prou amb tot aquests desastres, la colla de diables de Blanes Sa forcanera està més que emprenyada; es veu que fins mitja hora abans del correfoc no van poder firmar el contracte amb el conseqüent perill de que van estar a punt de no sortir.

sa-palomera@hotmail.com

16 comentaris:

Anònim ha dit...

ja era hora que fotessin fora en joan puig i la boldú del govern...

des que puc votar sempre he votat erc, menys a les municipals.

i com que veig que la cosa va d'anònims en aquest fòrum (tot i que està clar qui l'escriu), signaré anònimament

Anònim ha dit...

ASSOC. JUV. DE LES BARRAKES DE BLANES

COMUNICAT PÚBLIC

L’Associació Juvenil de les Barrakes de Blanes, entitat sense ànim de lucre fundada el febrer de 2004 per persones a títol individual o representatives d’entitats blanenques i que du a terme la gestió del festival SA COSTA BARRAKES, es veu obligada a respondre a les difamacions públiques fetes pel blog electrònic “Sa Palomera” (http://sa-palomera.blogspot.com) el dia 28 de juliol contra el mateix festival amb aquest comunicat públic.

Així, amb aquest comunicat volem deixar clars i tancats, de forma raonada, amb la transparència que sempre ha caracteritzat el SCB i, evidentment, sense posicionar-nos políticament ni defensar res ni ningú que no sigui el festival, una sèrie de punts sobre els que el mateix blog, completament anònim però amb marcades tendències polítiques i partidistes, en malparla amb mentides i calúmnies.

L’AJBB manifesta:

1. Que l’AJBB és una entitat completament transparent i oberta i que ofereix participar de l’organització del SCB a qualsevol entitat persona a títol personal.

2. Que en el decurs dels pròxims dies se celebrarà una reunió de valoració amb totes les entitats que han participat al festival gestionant una barraka, i en la qual es valorarà amb elles el decurs del festival, sent la seva primera valoració positiva.

3. Que l’organització del festival té coneixement del dèficit d’alguna entitat, tot i que s’ha de dir també que ha augmentat el consum de begudes al festival i, evidentment, de públic, respecte a les anteriors edicions. I que, volent esperar a la reunió de valoració amb totes les entitats per donar dades i fer una valoració final, sabem de bona fusta que el benefici ha sigut notable en moltes d’elles.

4. Que el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Blanes, organitzador i principal font d’ingressos del festival, s’ha compromès ja a buscar una solució amb les poquíssimes entitats afectades per tal que tinguin un dèficit zero.

5. Que la qualitat dels grups del festival és indiscutiblement alta. Es pot discutir la coneixença per part de la població d’aquests grups, que no són excessivament comercials al nostre país, però la voluntat de l’organització del SCB és la de fer un festival diferent, amb grups de renom i nivell nacional i internacional però donant al públic l’oportunitat de gaudir de grans bandes que sonen poc al nostre país i no per això són de baixa qualitat. Entre les bandes que han passat pel SCB06 trobem Freak Kitchen (en la seva gira per Europa sols passen per Blanes i Las Palmas de Gran Canaria a l’Estat espanyol), Frank T (indiscutiblement una de les figures més importants i respectades del panorama hip hop a Espanya), Habeas Corpus (un grup compromès amb les lluites socials, de renom estatal i que en l’actual gira toca en poques ocasions a Catalunya), The Toasters (els mestres del panorama skatalític als EEUU, grup amb més de 20 anys i 4000 concerts a l’esquena, cosa que ens sembla un aval suficientment gran de la seva qualitat, deixant de banda que en l’actual gira passen per grans ciutats com Nova York, Los Angeles, St. Petersburg, Hanoover, Milà, Madrid, París...) i Rauxa (un dels grups revelació actuals dins el panorama musical català). A més d’ells, han trepitjat l’escenari del SCB bandes de nivell local (previ concurs de selecció) i bandes d’intercanvi, que donaran la possibilitat a grups del nostre municipi de tocar davant un públic que no els coneix i, així, promocionar-se.

6. Que també el públic, que augmenta cada cop més d’edició en edició, avala el gran èxit d’un festival humil com el SCB. I més encara quan podem afirmar que el dissabte 22 de juliol es va registrar el rècord d’assistència al festival, amb unes 5.000 persones simultànies al recinte. I encara més quan podem afirmar també que l’assistència per dia, comparativament amb anteriors edicions, ha sigut molt major en aquesta.

7. Que és COMPLETAMENT FALS que la Regidora de Joventut, Lourdes Fàbrega, intentés censurar cap tipus de comentari de cap grup dels que van tocar a l’escenari del festival i, menys encara, dels Habeas Corpus. I per deixar constància absoluta del reguitzell de mentides que s’escriuen en aquest blog, donem fe que LA REGIDORA NO VA ÉSSER AL RECINTE DEL SCB EN CAP MOMENT DURANT LA NIT DEL DIA 23, DIA QUE VA TOCAR EL GRUP HABEAS CORPUS.

8. Que l’AJBB no vol fer política de cap tipus en cap moment ni tampoc deixar de demanar augments en l’aportació econòmica de l’Ajuntament de Blanes al festival però, si consultem dades històriques, aquesta aportació s’ha multiplicat per 4 durant els anys de govern socialista a l’àrea de Joventut, amb un recolzament inqüestionable per part també de la regidora.

L’Associació Juvenil de les Barrakes de Blanes dóna per aclarides totes aquestes DIFAMACIONS del blog Sa Palomera i demana una immediata rectificació als seus responsables anònims, alhora que es posa a disposició de qualsevol ciutadana o ciutadà de la nostra població que vulgui conèixer qualsevol tipus de detall del festival per quedar, així, garantida la transparència que sempre ha tingut i que, alguns, amb els seus interessos polítics i partidistes, intenten enterbolir.

Per qualsevol informació us podeu dirigir a la direcció electrònica barrakesblanes@ya.com o al telèfon de premsa, 636 24 75 95.

Associació Juvenil de les Barrakes de Blanes

Anònim ha dit...

Jo crec que el sa palomera diu la veritat, el preu que es paga per participar es el mes car de les comarques de Girona, a Figueres molt meny i els grups no tenen comparació.

A part de les entitats que tenen deficit hi han les que hi guanyen poc respecta al esforç que hi fan.

La programació respecta el que es paga es fluixa.

Menys gent que altres festivals semblants.

La regidora va ordenar que no es fes politica a les barrakes, i una persona es va dirigir al manager del grup, no dieu mentides, es clar que no hi era, ha marxat de vacances en plenes barrakes, li podeu preguntar als diables quan van signar el contracte del correfoc.

UNa altre cosa insolita, on s'ha vist que l'organització faci la competencia a les barrakes amb la cervesa que donen els proveidors per consum.

Escolteu la critica en positiu per millorar es benvinguda,i el que s'ha dit a sa palomera tenen molta raó.

Anònim ha dit...

Sou vomitius Sa Palomera

Anònim ha dit...

Sou uns impresentables !!!! pot venir el Puigcercós, o el Papa de Roma !!! És igual, la política es fa en el càrrec, desenvolupant les teves tasques; si per actuar com a un "politiquillo" - amb carnet a la boca, envaint piscines, o sent un primmirat buscant incongruències administratives - et quedes al carrer, sense presentar el teu important projecte (disseny del futur Blanes), no hem vingueu amb raons a un blog d'anònims !!!
Crec més en la tasca desenvolupada per l'Associació Juvenil de les Barrakes de Blanes - un 10 per a vosaltes, que ho feu de manera altruista i valenta, i no com a polítics com en Puig, del qual he perdut el fil del que deu guanyar, per acumulació de càrrecs, sense poder presentar el seu principal objectiu - que no pas en aquests anònims que qüestionen el que manifesteu !!!

Anònim ha dit...

Sou els mateixos que pacteu amb el Mundo, com fa l'alcalde, però la veritat sortirà, la regidora de vacances i les entitats pagant una fortuna, quina cara que teniu.

Anònim ha dit...

Prou de fer mal als únics que parlan clar, ara la lourdes ja te el que volia, tinent d'alcalde, cobra més però no hi es mai

Anònim ha dit...

Joan Puig es el unico politico, en sentido peyorativo que hay en Blanes.
Y el que no sepa que es peyorativo que me pergunte...

Anònim ha dit...

sort k han fotut fora en Puig del Govern de Blanes i la Boldú. Pel que fotien, estaran millor fora k pas dins!! Encara veig k el Sr. Marigó té alguna mera capacitat per duu a terme les tasques mínimament necessàries.

Pobre Blanes, on nirem a parar!

Anònim ha dit...

no ens caldra lefecte hivernacle per enfonsarnos com a poble... am gen com vosaltres ho conseguirem abans i tot... seguiu pel camí de la crítica destructiva ke la demagògia és el k us va

Anònim ha dit...

Què els passa a aquests socialistes que estantan nerviosos i diuen tantes paraulotes??

Després d'haver expulsat i fet fora a en Puig i a la Conxita... ¿no en tenen prou? ¿Encara no estan contents?

Si estiguessin tan segurs i amb la consciència tranquil·la del que han fet, haurien d'estar tranquils, descansats.... però amb la fúria amb que disparen per aquí i altres llocs.... sembla com si a qui hagin expulsat del govern sigui A ELLS!!!

Primer carden fora a ERC, i deprés (els dirigents del PSC) no estan contents ni amb tot el poder de Blanes per a ells.

Què volen aquesta gent, que truquen de matinada??

Qui els entengui que els compri.

Anònim ha dit...

Quina vergonya servir-se del Mundo per atacar ERC. MArigó ara sí que m'has caigut baix. Ja es nota que provens d'Unió Democràtica. Ets al PSC per accident. Socialistes de debò.

Anònim ha dit...

Jo crec sincerament que ja está be de picabaralles i anem per feina.
En Joan pesi a qui pesi es el millor politic amb diferencia de Blanes i ell fa en la meitat de temps la feina que altres no son capaços de fer en el doble de temps.
S´ha de mirar la eficacia i no el temps i si no mireu les empreses com funcionen.
Hi ha molta gent injusta i com sempre parla malament que alguna cosa queda.!! hem de ser mes objetius i veure que les obsesions son dolentes per a tot-hom.
Tinguem racinalitat i no ens deixem portar per els fanatismes !!
Siguem justos amb el millor politic que ha donat aquest poble...Faig una crida a tots els catalanistes , siguin de CIU o de ERC i doneu suport en Joan. Vosaltres PSC o PSOE , ja no o se segur que no ho donareu. ICV .EUA segur que si.
Visca BLanes !!!

Anònim ha dit...

Ei gent! Quina pudor a merda fa aquest blog, no? Ja era hora que fotessin fora al Puig i a la Buldog. Quina cara més dura. Em venien arcades quan el vaig veure a les barrakes. Jo penso que de pas podrien fotre fora també a tota la colla de nens de centre vila, també coneguts com JERC, i sobretot al seu fill, Marc Puig, que és igual que el pare però més tonto encara... S'ha de tenir collons... Tenir una mare mestra i escriure tant malament, quina ortrografia... En quan a les barrakes trobo que no són cap espai per fer política ni per captar vots. La gent de l'organització del festival sempre ho ha fet lo millor que ha pogut, de vegades amb mancances, tot i que està clar que cada any s'ha d'anar millorant, perquè no són professionals, si no gent que pertany a altres entitats i que s'implica en una activitat que és únicament pel poble i pel seu públic. Si no fos per aquesta gent, no hi haurien barrakes, hi hauria nit de trobadors; i no parlo només de la gent que hi ha ara, si no des de que era la Mostra de Rock Blanenc, ja fa molt anys. Sincerament, amb aquesta actitud i aquestes maneres, ERC i les JERC han perdut tot el que havíen guanyat. Les eleccions us passaran factura, sens dubte.

Anònim ha dit...

Es una puta vergonya tota aquesta merda politica de pares i nens de pasta ... sou uns incults que us defenseu amb politica feixista.

Visca la musica ... i fores els fatxes

Anònim ha dit...

"En Joan pesi a qui pesi es el millor politic amb diferencia de Blanes i ell fa en la meitat de temps la feina que altres no son capaços de fer en el doble de temps." JJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAA!!!!!!!!!
Si a tener un montón de cargos (= a un montón de sueldos) y no hacer nada en ninguno se le llama 'mejor político' pues sí, lo es. Es el que más se ajusta al sentido peyorativo de la palabra político, sin duda. Y ese cachorro que tiene, por Dios... el futuro de Blanes está asegurado con la Dinastía Puig (que acabará teniendo más pasta que la Dinastía Ming).
No tendrían que haberlos echado del gobierno... porque jamás deberían haber entrado. Vale más estar en al oposición que pactar con el diablo.
Dejad ya de criticar a la gente de AJBB, ellos lo hacen sin nigún interés mientras vosotros estáis como buitres esperando la carroña, a ver si engañáis a algún niño pijo ignorante para que se ponga rastas y os vote. Dáis asco...

Viva la música, vivan las barraquas.
Fuera todos los fascitas, uséis el idioma que uséis. Me remito a una célebre frase del vástago de Mr. Puig: "els que ens sentim més catalans que la resta..." Para flipar. Aunténtico Nacional-Socialismo. La podría firmar el mismísimo Goebbels.

Qué pena...