31.7.06

El PSC i Josep Marigó juguen brut amb ERC: passen falses informacions al diari “El Mundo” per desprestigiar a Puig.


Avui diumenge continua a les planes del diari “El Mundo,” el mateix que va iniciar la campanya de desprestigi contra Catalunya i l’Estatut; la guerra bruta contra el diputat i regidor d’ERC a Blanes Joan Puig.

Amb un especial de dues pàgines sota el títol “destitución en Blanes / una gestión polémica” el diari es dedica a mentir a partir de dades que han estat facilitades des de dins de l’Ajuntament.

No deu ésser casualitat que el mateix Josep Marigó en la seva roda de premsa on va comunicar el cessament dels dos regidors republicans, per estupefacció del presents, fes referència a la denúncia que Joan Puig va realitzar sobre la concessió irregular d’una piscina en domini públic a favor del director de l’esmentat diari.

La coincidència d’interessos, (eliminar a Puig) entre Josep Marigó i “l’insigne director” ha permès a aquest últim endegar una brutal campanya contra el republicà.

El diari acusa a Puig de requalificar com a sol comercial els terrenys industrials d’una empresa cooperativa de la que el regidor es un dels socis; menteixen descaradament ja que aquests terrenys segueixen sent únicament industrials (els únics de la zona).

L’altre acusació del diari, és que Puig va permetre muntar un restaurant a un familiar seu fent malbé l’estructura de l’ermita del Vilar. Es dóna la circumstància que és precisament ERC qui va sortir en defensa de no portar el desdoblament de la N-II pel Vilar i Sant Daniel. Si algun partit s’ha trencat la cara per Salvar el Vilar, aquest ha estat esquerra de Blanes.

Però encara hi ha més mentides, és l’Ajuntament de Blanes, quan Joan Puig estava de regidor a l’oposició i per tant no formava part de la Junta de govern, que el 10 de juny de 1998 va concedir la llicència d’obres (per tant legal, ningú les va recórrer) per convertir en restaurant un annexa de la casa pairal on residia el masover. Tothom que coneix el Santuari del Vilar sap que aquestes millores vam permetre donar millors serveis als milers de visitants que al llarg de l’any visiten aquest emblemàtic lloc.

I la tercera mentida del diari és una velada acusació cap al republicà que va autoritzar una suposada piscina al càmping el Pinar, tothom se’n recorda que precisament ERC va iniciar el procés de declaració de sol no urbanitzable del delta de la Tordera on està el Pinar. Ha estat recentment quan la Conselleria de Política Territorial ha donat la raó a les tesis d’ERC.

Segons ha pogut saber sa-palomera, els suposats periodistes que signen la informació porten setmanes preguntant per tot arreu sobre les presumptes maldats del republicà, alguns dels interrogats escandalitzats per les mentides i les formes li han explicat al mateix regidor, però altres han callat descaradament....... al final tot se sap,

sa-palomera@hotmail.com

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Recordem que "El Mundo" és un pamflet (multimilionari, això sí) d'extrema dreta (tal com ho puguin ser els "ABC", "la Razón", la COPE de don Federico Losantos o l'extint "El Alcázar".

"El Mundo" de Pedro J. Ramírez va ser el que, mitjançant la publicació, a parts iguals, de veritats i MENTIDES, a través de filtracions de pressumptes dossiers i altre paperassa sobretot arran del cas GAL fa uns 10 anys..., "El Mundo" va fer caure el govern estatal de Felipe González, per tal d'"aupar" al poder, al "amigo íntimo" de Pedro J., José Mª Aznar.

"El Mundo" és l'extrema dreta en el seu estat més ranci, pur i genuí.

Encara avui hi ha molts socialistes (també militnts i simpatitzants) d'arreu d'Espanya, que quan els anomenes Pedro J. reneguen contra ell, li maleeixen els ossos, rabien i com si els anomenessis la soga a ca l'aforcat (va pel Felipe pel Narcís Serra i altres subordinats, amics i coneguts).

Doncs a aquests neo-falangistes d'"El "Mundo" s'encomana José (queda más "inn", para hablar con Don Pedro, ¿no?) s'encomana José Marigó i algun que altre socialista esmaperdut que deu córrer per dintre de l'Ajuntament de Blanes.

Que "progres", que d'esquerres, que socialistes, què demòcrates, els del PSC-PSOE, amics dels amics íntims (de PedroJ.) de l'Aznar i del Blas Piñar!!!!!

Felicitats pel camaleonisme de José Marigó i PSC-PSOE.....

Anònim ha dit...

Crec honestament que si ERC de Blanes confia amb Joan Puig el que ha de fer es demostrar-ho i posar una denuncia com ERC contra aquet diari, ell ja te prous fronts oberts.I, ell per ERC de Blanes sempre ha fet el que aixi fet falta.

Anònim ha dit...

sort que les veritats van sortint, i quanta sort hem tingut que han fotut fora aquest Sr. Puig de Blanes.

Estic tranquil perque a les proximes eleccions no li veurem ni la sombra al Sr. Puig, despres dels desgavells que ha provocat.

Pubret, que dormis bé

I tu si que tens interessos polítics en aquest blog...

Anònim ha dit...

Sa palomera cita a busot i busot a sa palomera. Vaja merda! parlant en plata... així jo també faig informació...

Anònim ha dit...

Per les paraulotes que escriuen els detractors d'ERC i d'en Puig, percebo que estan un pèl nerviosos...

Jo no puc estar d'acord en que ningú (en aquest cas Marigó) passi informació falsa i difamatòria a cap mitjà de comunicació, però ja que el cap de llista del PSC-PSOE té ganes d'embrutir, almenys podria tenir el "mirament" o la "cura en les formes progressistes" de passar tals manipulacons al "seu" diari, el del socialistes espanyols (el diari "El Pais", el del PSOE), i no pas a l'altre diari), el de la competència (¿?), aquell que és del Partido Popular de José Mª Aznar, Mariano Rajoy, Zaplana, Acebes, Esperanza Aguirre, Mayor Oreja, Alvarez Cascos, Vidal-Cuadras, i companyia, "El Mundo", que és del PP.

¿A que no endevineu qui podria ser el millor candidat a alcalde de Blanes pel PP a les properes eleccions municipals?

Us donaré una pista... No és en Pujadó, però rima amb Pujadó...

A qui ho endevini, premi de gaudir un matí a la bonica platja blanenca de Treumal (tocant a la de Santa Cristina).

Anònim ha dit...

Mira que arriveu a ser infantils... dintre de poc ni ERC, ni JERC. PERC (P de parvuls!)

Anònim ha dit...

Aquest comentari dels infantils..., ¿és la traducció simultàlnia de la lliçó magistral tan treballada que hauria impartit un tal Pedro José??

"Chapeau", enhorabona, pels comentaris tan "intel·ligents i treballats" dels que van contra ERC (allò dels pàrvuls, i etc.).

Anònim ha dit...

Jo també crec que es el moment que ERC s'impliqui a fons com a partit en el tema polític i, campanya organitzada per el PSC junt amb l'extrema dreta, contra la persona d'en J Puig i, si no ho fan que no contin mes amb el meu vot.La meva proposte es fer una recollida de signatures de suport quan abans millor i fer públics els resultats.