13.7.06

ASPRONIS: Una bona obra mal gestionada.



El divendres passat es va presentar a Blanes, la Plataforma 4D, una associació que vol lluitar per la qualitat de vida de les persones disminuïdes de les comarques de la Selva i el maresme, el mateix àmbit d’actuació de la històrica entitat Aspronis.

La Plataforma 4D va donar-se a conèixer ara fa unes setmanes amb una carta publicada en alguns mitjans de comunicació on feia públiques les seves inquietuds per la situació a la deriva a que s’encaminen la Fundació Aspronis i el centre associat El Vilar, amb decisions que posen en perill el futur d’aquestes emblemàtiques entitats.

Durant l’inauguració del centre cívic de Blanes que va comptar amb la presencia de l’anterior Consellera de Benestar i Família, Anna Simó i l’anterior delegada a Girona, Pilar Heras, els promotors de la Plataforma li van fe arribar un dossier de la situació, dossier que te l’actual Consellera socialista i l’actual delegada de Benestar i Família a Girona, Pepa Celaya.

Els membres de la Plataforma 4D tenien confirmada la presencia de l’actual delegada de Benestar i Família a Girona a l’acte i sorprenentment no va aparèixer.

Sa-palomera està en condicions de fer públic els motius de la inesperada absència de la delegada, una trucada contundent de l’actual Presidenta d’Aspronis, la socialista i ex alcaldessa de Blanes Maria Dolors Oms obligant-la a no anar-hi sota amenaça d’indignació manifesta i presa de decisions oportunes.

Que pensa fer la delegació de Benestar i família amb el dossier de la Plataforma 4D sobre la situació dels discapacitats a la comarca? Pensa prendre decisions per investigar les actuacions rocanbolesques produïdes a Aspronis durant els darrers anys? O pel contrari seguint les instruccions de la seva tutora política, tancarà el document en el fons del calaix?

Sa-palomera@hotmail.com

2 comentaris:

Anònim ha dit...

volem la veritat. no poseu en perill el futur. cal renovacio i noves ideies.

Anònim ha dit...

el dia que parli en josep valls, antic gerent, surtiran espurnes a la familia socialista