18.7.06

Anselmo Ramos, el tapat del partit fatxa de Jaume Anglada a Blanes.

Si algú es pensava que la família Ramon deixava la política blanenca anava equivocat, un cop anunciat la renuncia de Ramon Ramos a tornar-se a presentar per CiU, el seu germà, Anselmo prepara l’assalt a l’ajuntament amb la farsa del PDB.

Segons ha pogut saber sa-palomera i que confirma el que ja havien anunciat en aquest bloc (20-05-2006) d’un pacte entre els dos germans de no agressió, el President del Racing Blanenc i editor del fulletó groc “la Proa” ha decidit prendre el relleu.

Desprès de mesos de mareixar la perdiu amb suposats noms que tirarien endavant un candidatura independent, avui estem en condicions de confirmar que la llista vinculada al partit fatxa de Jaume Anglada(plataforma per Catalunya) estarà encapçalada per Anselmo Ramos.

De segon de la llista es perfilaria l’intrèpid capità dels mars Ferran Crespo,(conegut instigador de la fracassada plataforma pro ampliació del port, veieu com han acabat els seus aliats de la confraria) serà la nova parella de moda de la política blanenca.

Sa-palomera vol denunciar que sota l’aparença d’una llista independent, s’amaga una bona colla d’interessos privats i d’especulació urbanística, per tant seguirem explicant la veritat d’un pamflet que vol irritar la convivència ciutadana.

Com diu la portada, deixem per un altre dia, la veritable tempesta del port(on son els 800.000. euros)

sa-palomera@hotmail.com

11 comentaris:

Anònim ha dit...

quina cara que tenen, totxana i a seguir i en Marigo fa el que vol.

Anònim ha dit...

Tot Blanes ja són totxanes i més totxanes. A la SAFA li queden 4 dies, però tranquils que allà hi caben dos o tres barris més. Visca l'especulació! I encara tenen els collons de dir que són d'esquerres i verds els molt mamons!

Anònim ha dit...

Endabant Sa-Palomera, la veritad sempra acava sorjint!

Anònim ha dit...

Aquets de PROA es evident que s'han venut i alguns firmen amb seudónim perque no tenen collons de donar la cara!.

Anònim ha dit...

EL unic polític en cara i ulls és Joan Puig. Desde aquí li ho demano que torni a presentarse en les proximas eleccions locals per guanyar i per cambiar las cosas.

Anònim ha dit...

I qui es creu el rotllo que el germá ,el de CIU ara es dedicará a montar una asesoria i a una agencia d´asegurances....I els milions que ha fet amb la construcció.....ho deixará??? I les comisions que a cobrat.......i els terreny de safa que te comprats amb el seu soci.....si si el seu soci el del mercedes CLK ....I que ara te bloquejats per l´Ajuntament(Recó Blau).
Per que no mireu l´historial , vol manegar a CIU , vol manegar al seu germá el fatxa i vol manegar.ho tot.
A arribat al moment de dir prou, si vosaltres els politics que goberneu no hi feu rés o fará el poble.Prou d´informacions privilegiades per cobrar comisions de constructors, prou d´enganyar a la gent, prou d´amplenarse la butxaca a costa del poble nostre i els veins, prou de visites a batlles de poblacions veines per intentar tractes e informacions de favor.............vosté está en politica??? i ara diu que plega!!! ho sento vosté es un corrupte.!!!!
Nosaltres si que estimem a Blanes i volem morir a Blanes, no vosté que mai el veiem per el nostre poble a no ser que tenqui un negoci inmobiliari per la seva butxaca i estigui esmortzan a l´Avellaneda o Can Flores.

Prou de mentides !!!

Anònim ha dit...

vaja parella, per sortir corrents

Anònim ha dit...

No et deixis enganyar, nomes ERC pot canviar aquet poble i, no perdis el temps lleixin aquet sac de mentides i grup d'extrema dreta que es PROA i els que la fan.

Anònim ha dit...

Aquest diumenge, 26 de novembre, els de la PxC, amb l'Anglada al capdavant, celebren el seu congrés a l'edifici del Sucre, a Vic.
Davant l'edifici, des de les 9 del matí fins havent dinat, hi ha convocada una concentració antifeixista, amb parlaments, xocolatada i dinars.
Us hi esperem! Desemmmascarar el feixisme és cosa de tots!

Anònim ha dit...

Aquí els únics Feixistes i antidemocràtics sou vosaltres, us tenen molt ben menjada l´olla per dir tantes bejenades en tant poques línies, ànim campions que si penseu que en "joan Puig" és l´únic que ha d´arreglar el poble teníu més punyetetes que el "salpicadero de un Ferrari".
És una llástima que us inventeu tantes mentides per que desde esquerres no sou capaços d´aportar alguna cosa positiva per el Poble.
Apa guapos a seguir inagurant piscines a Balears amb els calès dels blanencs.

Anònim ha dit...

Hola,
Creo que no os informáis, ya que ciutadans partit de la ciutadania, no tiene nada que ver con PDB.
Ciutadans C’s se presentara en las municipales de Blanes con su lista. Independiente a cualquier otra formación