5.7.06

L’ESTATUT D’INICIATIVA

Es coneguda la passió d’Iniciativa per Catalunya pel nou Estatut al qual van donar suport abans i tot de conèixer el text definitiu, malgrat ser avisats per ERC de que esperessin algunes hores a sapiguer de que anava, tant els era, l’important era el carrer i el poder, i es van empassar fins i tot el seu títol estrella, el de drets i deures, retallat pels democratacristians.

Ara però hem pogut comprovar que el suport és real...tant real, com que encara queden banderoles demanant el SI a l’Estatut a alguns carrers de Girona.

Aquesta indicació ens ha arribat a través d’un ciutadà que manifesta la seva perplexitat pel paper que estant fent els anomenats ecologistes de debò i també una mica fart de veure les banderoles sobretot després d’haver comentat el fet amb un destacat dirigent de Girona, que, pel que es veu, no li ha fet ni cas.

Li demanem al sempre bocamoll i dirigent gironí d’IC, Joan Boada que faci que els seus col·laborin en netejar la ciutat i retirin les banderoles d’una vegada per totes, com a mínim el ciutadà que s’ha dirigit a nosaltres estarà satisfet.

sa-palomera@hotmail.com

3 comentaris:

Pol G.G ha dit...

Jo votaria que aquests cartells es quedin al seu lloc un parell d´anyets més pq serà llavors quan la gent se n´adonarà que el PAHARU EN MANU ha estat una estafa i llavors caldria que la ciutadania tingués clar qui va dir que SI al text sense ni llegir-lo.

Per cert, endavant amb la pàgina que és molt bona.

Anònim ha dit...

menys parlar i mes fets, mes ecologista i menys paraules, el tunel de bracons res de res,

Anònim ha dit...

Us recordo que ERC de Blanes encara te penjades 2 pancartes sobre el Referendum de l'Estatut a la tanca del Poliesportiu, no parleu tant i començeu per vosaltres mateixos...