5.7.06

ELS NADALISTES A L’AGUAIT

És sabut que el sector nadalista gironí està descol·locat després que el PSC/PSOE hagi aconseguit fer fora el President de la Generalitat, seguint els acords Mas-ZP.

Temen que el seu poder quedi escombrat per l’aparell montillista i ja donen per segur que Joaquim Nadal no tindrà una presència tant preponderant en un hipotètic nou govern socialista.

De fet uns quants d’ells estan desconcertats per com quedarà la seva situació personal si no ocupen cap càrrec de govern i si a sobre han de renunciar al tripartit per tal deixar governar a CiU, saben que Girona serà la primera sacrificada.

Això explicaria que gent com Pia Bosch vulguin demorar al màxim el nomenament d’Anna Pagans com a candidat a l’alcaldia de Girona, per si calgués prendre mesures dràstiques en el seu moment.

I és, que és un secreta veus a Girona que Bosch és vista per molts sectors del PSC com a millor candidat que Pagans, el Nadalisme veu en preocupació com poden perdre per primer cop l’alcaldia de Girona, consideren que tant Cristina Alsina (ERC) i Carles Puigdemont (CiU) son millors candidats i que podrien sumar per primera vegada majoria nacionalista a la ciutat.

A més consideren que CiU podria renunciar a l’alcaldia de Girona a canvi de la Diputació o a l’inrevés i ho consideren un veritable perill per la ja deteriorada moral socialista, un acord d’aquestes característiques representaria un cop molt fort pel Nadalisme.

sa-palomera@blanes.net

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Teniu la rao,només la Pia pot aturar una majoria de CiU i ERC a Girona.

a lo millor lo que es vol es que passi aixo, prou de nadalisme, que es jubilin.

Anònim ha dit...

pregunteu a algun treballador de l'ajuntament de Girona si la Pia Bosch va ser una bona regidora i tindreu la resposta de si seria una bona candidata

Anònim ha dit...

per cert, parlant de Girona, que en sabeu d'en Rafael Mas, alguna crisi a comentar ???

Anònim ha dit...

Crec que serà ANNA PAGANS, però no us deixeu l' hipótesi joan pluma i potser no us oblideu de l' alex saez...