16.7.06

Argemir González (regidor d’obres d’EUiA) de vacances, mentre els veïns de Blanes molestos pel caos de les obres al carrer.

Mentre Argemir González i l’alcalde Josep Marigo (PSC) estaven de vacances i era alcaldessa accidental Conxita Boldú (ERC) aquesta es va trobar per sorpresa seva, amb les queixes de més d’un ciutadà molest per les obres que caòticament es produïen als carrers.

En primer lloc, la campanya d’asfaltat de carrers que ha començat en ple més de juliol, la gent es pregunta perquè en plena campanya turística, no es podia esperar al setembre?, es veu que ha estat impossible per part de la regidoria d’0bra pública fer-ho abans.

En segon lloc L’actitud prepotent de la companyia Aigües de Blanes, sa. (participada en un 51% per l’ajuntament) a l’hora d’obrir les rases al carrer, no fent cas de les obligacions dels permisos d’obra i saltant-se a la seva manera les seves obligacions, deixant obertes les rases al carrer quan arriba el cap de setmana, no prenen mesures de seguretat, etc.

En tercer lloc la deixadesa a l’hora de preparar les platges per la temporada d’estiu, les boies sense col·locar, els accessos a les platges pendents i tot això en ple més de juliol, es veu que pel regidor ecosocialista, la campanya d’estiu es trasllada unes setmanes per “l’efecte hivernacle” o per “les seves vacances”.

En quart lloc, la prohibició d’aparcar a l’explanada del pavelló; sense cap necessitat es va prohibir en ple cap de setmana i la policia dedicant-se a posar multes als cotxes aparcats, la gent seguia sense entendre res, el que va provocar ple d’indignació per aquestes actituds.

Molta feinada per l’alcaldessa accidental que va anar resolent, malgrat la deixadesa del regidor responsable que s’han va anar a gaudir “d’unes ben guanyades vacances”.

sa-palomera@hotmail.com

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Pobre Conxita, quina feinada que ha tingut mentre els altres feien vacances, sort que ho va resoldre tot en uns dies.
Pobre Marigó que marxa de relax confiant amb la seva alcaldessa accidental i aquesta li fa la pirula,semblant més de l'oposició que de l'equip de govern.
Pobres polítics que no poden ni marxar de vacances.

Anònim ha dit...

Ara resulta que el noi no es responsable del caos que ha creat, deu ésser broma, primer la feina i despres les vacances.

Anònim ha dit...

Ja veig que heu posat en marxa la campanya electoral.

Anònim ha dit...

la campanya electoral no, la veritat si,

Anònim ha dit...

No crec que la veritat la tingueu només vosaltres.

Anònim ha dit...

sa-palomera no te la veritat absoluta, però crec que el que diu es ben cert, el desastre organitzatiu de l'asfaltat, obres al carrer ha estat caotic.