3.7.06

La triada socialista: Pia Bosch(delegada del Govern), Francesc Francisco (delegat del gobierno español) i Quintanas (delegat de cultura).

Els tres tenen el mateix perfil, al servei de la causa del Nadalisme Gironi, son els eterns defensors del que fa pocs dies una militant socialista va anomenar “gironitis mal entesa” i que acaben de passar per un mal moment amb la retirada forçada de Pasqual Maragall, fruït del pacte Mas-ZP.

Aquest fet ha comportat que encara fossin més sectaris i tanquessin files per tal de no donar més oportunitats a altres sectors del socialisme gironí cansats d’aquesta percepció centralista de la política gironina.

En altres noticies publicades al Sa-palomera ja em parlat de la Pia Bosc, avui toca fer-ho d’un altre entranyable personatge, veritable comissari polític al servei de l’aparell gironí, estem parlant del entranyable delegat de cultura de la Generalitat, el progre Josep Quintanas (secretari d’organització del PSC gironí), que més que delegat cultural, es un veritable comissari polític.

Encara està investigant d’on han sortit les encertades noticies publicades per sa-palomera en que avançàvem l’emprenyada de l’alcalde de Riudarenes, en Jordi Gironès i el seu posterior anunci d’abandonament del PSC.

En els darrers dies no ha parat de preguntar als periodistes “qui pebrots eren els de sa-palomera i qui era la militant socialista que va gosar parlar de gironitis.” Que segueixi somiant amb sa-palomera.

Deixarem per d’aquí uns dies per parlar de l’altre membre de la triada nadalista i de com va portar de sectari el cas del túnel de Portbou, no us ho perdeu.

sa-palomera@hotmail.com

2 comentaris:

Anònim ha dit...

son una colla de sectaris, no poden amb montilla i es fan els valents a girona.

A frankfurt nomès en català.

Pol G.G ha dit...

Jo si no hi ha ni un sol militant del sector catalanista del PSC que aixequi la veu amb tot el que està passant al partit (o ja només manen el barons de l´area metropolitana) em començaré a pensar que l`anima catalanista del PSC no existeix.

Els Barril, Sobrequés, Ciutadans pel canvi... potser que posin fre a aquesta espanyolització del partit, pleguin o diguin en públic que amb ells ja els i va b´´e que el PSC sigui uns sucursal de Madrid.