27.7.06

Maragall diu que l’expulsió d’ERC del govern municipal de Blanes es per pura necessitat electoral.



Avui, diada de Santa Anna patrona de Blanes el President de la Generalitat Pasqual Maragall ha visitat la ciutat per tal de conèixer l’estat de les obres de la ciutat esportiva e inaugurar la nova seu de la Cooperativa dels Pagesos, tenia previst quedar-se a veure el concurs internacional de focs artificials que durant set dies te lloc a Blanes, però en el darrer moment ha tingut una espantada.

Però la noticia ha saltat a la roda de premsa on els periodistes li han preguntat per la decisió de l’alcalde d’expulsar els regidors d’ERC del govern municipal, el seu comentari sorprenent, “S’acosten les eleccions, hem crescut, estem preparats per governar i ho podem fer-ho sols” en altres paraules els han fet fora per motius electorals.

Aquestes declaracions del sempre sorprenent Pasqual Maragall confirmarien que darrera la decisió estaria el tot poderós conseller de Política Territorial Joaquim Nadal que hauria exigit a l’alcalde blanenc la destitució dels regidors republicans, el motiu, el ridícul del conseller davant el Ministeri de Foment de Madrid.

Segons ha sabut sa-palomera, el Ministeri està molt dolgut amb el Conseller Nadal per haver mentit dient que el consens estava garantit, i han comprovat que es tot al contrari, i per tant han comès una errada greu al aprovar la licitació del projecte constructiu del desdoblament de la N-II per Blanes sense tenir feta la declaració d’impacte ambiental.

La bronca rebuda pel Conseller Nadal ha estat la noticia més comentada tant a Palau com a Madrid i ha encabritat molt al conseller, per Nadal “qui la fa, la paga” i aquesta màxima la pagada amb els regidors republicans.

A més, la bronca ha deixat molt preocupat al tot poderós Nadal, per possibles pèrdues de confiança davant el Ministre Montilla el tot poderós candidat del PSC a la Generalitat, Nadal veu que podria se arraconat del nucli dur del poder del PSC .

sa-palomera@hotmail.com

7 comentaris:

Anònim ha dit...

El marigo vol anar de victima, i aixo és el que s'ha d'evitar, Ha esta ERC qui en els moments claus s'ha trencat la cara per defensar el millor per Blanes

Anònim ha dit...

Diuen que dins el PSC de Blanes estan un xic acollonits, menys la Lourdes que ja comença a acaparar espai.

lo de Maragall un craK, quina sinceritat.

Anònim ha dit...

Els d'ERC sempre pecant de "pardillos"... Quan aprendran que del PSOE no se'n poden refiar?
Quantes expulsions i humiliacions més haurà d'aguantar ERC per veure que amb el PSOE-PSC no s'hi pot governar?

Anònim ha dit...

Quin crack el Maragall. Marigó dimissió!

Anònim ha dit...

Quina manca de rigor en l'analisí, si us plau !!!
Perquè no analitzau el, crec jo, veritable motiu de la destitució: si forma part del govern i, fins i tot, CiU i el PPC, l'oposició, varen votar a favor, com s'enten que ERC, formant part del govern, tot i que jo soc partidari de la postura d'ERC (quin sentit tenen 800.000 € en gespa artificial si en dos anys hi haurà dos camps amb gespa !!!), doncs aixó, formant part del govern, quin sentit té cercar incongruències administratives, o la perfecció administrativa !!!Crec que no és creible ser al govern i fer paper d'oposició !!! Quan no hi han majories - el cas a Blanes i a catalunya - s'ha d'assumir el paper de partit coadjudant al manteniment del govern (el que en Marigó anomena "lleialtat", i diria que és fácil entendre'l, no?) i, aixó, en Puig no ho vol assumir (aquesta actitud, crec, li resta credibilitat. Què en sabem, en canvi, del Plá d'Urbanisme de Blanes ? No li treu credibilitat ara, que vingui amb la estricta legalitat del procés de la gespa artificial i, amb aquest rampell seu, (com la fotografia del rei, i la roda de premsa amb el Ramon Ramos, per el finançament de la Ciutat Esportiva)quedi el Plá d'Urbanisme sense la culminació del projecte per part del seu principal actor ? Segons com, pot semblar poc seriós !!! Valia la pena o, veritablement, ja estem amb actuacions en clau electoral? Jo, sincerament, penso que tenint l'oportunitat de concretar les línees mestres del futur creixement del nostre Blanes (i esperem que no creixi gaire !!!) la seva actuació, potser no plenament conscient al 100 %, ha estat una desafortunada "CAGADA"!!!
No parlem de govern majoritari i, lògicament, tot - i també la paciència - té un límit !!! Es la meva modesta i clara opinió, que no soc de cap partit, però m'estimo Blanes !!! Si hi ha reaccions voldria que no fossin partidistes, i que comentessin, en tot cas, la meva anàlisi !!!

Anònim ha dit...

Per què els socialistes sempre apel·len a la "lleialtat" dels altres, però no es recorden mai de la seva?

Per què Marigó mai busca els acords i el consens amb ERC??

Perquè per Marigó, és abans el PSC que el poble.

Mireu casos de la N-II, ampliació del port, rebut de l'aigua, carril-bici, despilfarros en gespes artificials..., etc...

Anònim ha dit...

És clar! Ells ( els del PSC-PSOE )tenen la paella pel mànec en aquesta Monarquía "democràtica" i bipartidista ( ni que fossim a l'Espanya dels Alfonsos, XII i XIII, oi?)nomès son lleials a si mateixos.Porten com a divisa al seu escut: Per damunt nosaltres, dingú.