16.6.06

Especial Referèndum (12). Vota NO, es la dignitat, i es el respecta, passa-ho!.



Aprofitem els mitjans de la globalització, desmuntem la mentida del si, com van fer els demòcrates el 11 de març.

Arribem a l’últim dia de campanya amb la mateixa tònica de cada dia, els partidaris del si, (PSC, IC, CiU, els fatxes de Jaume Anglada i el PP) tots junts amaguen la gran estafa.

S’han negat a debatre, només la calumnia, contra la bona gent, ara es l’hora de la dignitat, de la llibertat, el NO es el respecta, el No es la garantia de que no ens callin, el NO es poder tenir veu com la resta de nacions sense estat.

El Si es seguir pagant, es la sumissió a Espanya, governi qui governi, sigui el PP o el PSOE, uns t’ho diuen a la cara i els altres t’ho amaguen, el si es permetre l’espoli fiscal, la falsa solidaritat.

Quants euros venen de més amb aquest estatut?

S’han negat a contestar, la resposta dels experts de tots color es clara, ni un més tot al contrari.

Els han perdut, aquest estatut ja no tindrà el si del 79, el no trencarà totes les enquestes fetes, vols militants i votants de les forces del si, no els faran cas, saben la veritat, i volen seguir tenint paraula lliure.

El si es negar las seleccions catalanes, el si es l’immovilisme, ara que venen vents per noves nacions no hipotequem el present i el futur.

Montenegro, Kosovo, Flandes, Irlanda, Euskadi, .... i Catalunya, el NO es la garantia de tenir lloc en l’Europa dels estats.

L’autonomia que necessitem es la de Portugal

1 comentari:

Anònim ha dit...

fins al darrer moment el NO que n'aprenguin