13.6.06

Especial Referèndum(6). Una campanya on els partidaris del Si estan desconcertats, pocs actes, poca mobilització i ganes d’acabar.


Avui publiquem algunes de les fotos rebudes per part dels nostres col·laboradors i lectors de sa-palomera, encara hi sou a temps d’enviar-nos informacions, fotografies o el que vulgueu.

Les d’avui mostres el desconcert dels partidaris del si,(alguns ja defensen el NI –ni si ni no-) que amb poc convenciment estan passant amb més pena que glòria la campanya, poca propaganda, poca activitat dels del si (PSC, IC, CiU i una part del PP) i pel contrari ganes d’explicar la traïció del pacte Mas-ZP per part dels del NO (ERC, plataforma dret a decidir, diguem NO)

En aquest sentit el proper dimecres a dos quarts de deu del vespre a la sala de plens de l’Ajuntament de Blanes tindrà lloc un acte per explicar les raons del NO, organitzat per la Plataforma Dret a decidir i Diguem No.



Entrem a la recta final de la campanya amb un treball seriós dels partidaris del No i una absència real de campanya per part dels del si, amb el PP inclòs, tal com va anunciar sa-palomera, no només els regidors de Lloret, Lleida, Roses, els de Blanes també s’ho estan pensant.

Votar si, es claudicar davant el robatori d’Espanya, votar si es confirmar i agrair a Espanya que segueixi quedant-se els nostres diners, cal un esforç per dignitat, per Catalunya, per ensorrar la traïció a l’estatut del Parlament de Catalunya, un

NO

Recordeu les vostres informacions a: sa-palomera@hotmail.com

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Jajajajaja. Pero sereis ilusos 75% de Si en las encuestas. Los unicos desconceratdos sois vosotros,es pecialmente Carod Rovira, como en el debate del Estatut.
Por cierto miting central del PSC más de 150 personas en la sala de plenos... No como otros...

Anònim ha dit...

Deu ésser broma, si van 150 persones sortiu a les noticies, la sala s'esfonsa, no aguante el pes.

ja, ja, ja

quatre i el cabo, sala buida ni venint la consellera..

Anònim ha dit...

I a mes els d'EUiA estan dividits, una part de la corrent roja està pel no i a blanes aquests son majoria, per penjar li fan boicot als cartells del saurai i una bona part passen d ela campanya. estan pel no i ho amaguen.

Anònim ha dit...

no sé si ahir amb la Marina Geli van arribar a 150, però segur que van superar la veintena de persona que tenia el miting d'ERC. Ah! i segur que ERC va sortir a la premsa, es el que toca...el tema de mitjans de comunicació el tenen molt cuidat!

Anònim ha dit...

al acte d'erc 60 persones, a l'acte del socilistes la foto del diari de girona , tres eran tres i va que xuta,, un fracas perque a mes no saben que explicar, a Olot en Nadal 19 persones ERC 119, a Sant Gregori PSC suspen l'acte, ERc 15 seguim

Anònim ha dit...

150, envidiosos 150. Os guste o no.

Anònim ha dit...

que us esfonseu, que les imatges canten, ni pagan ompliu, ja heu perdut, vota no i calma, que el si ha fracasat, menys gent a les urnes, heu fracassat

Anònim ha dit...

150 persones.. apa nois... k us vau fumar? o k us vau pendre... siusplau, que no en teniu prou de contaminar els media, que fins i tot afegiu xifres de mes? no eu posat un 0 de més? i ereu 15?...
TANTA POR US FA QUE LA CIUTADANIA VEGI L'ENGANY DE LA SOCIOVERGENCIA I dELS 4 VERDS ARREPLEGATS? prou mentides i menys vendre el pais per la cadira! EL 18-J EL POBLE DE CATALUNYA HA DE DIR NO PER SIMPLE DIGNITAT, I SIMPLEMENT PER PODER MILLORAR EN QUALITAT DE VIDA!

Anònim ha dit...

ayer señor Pujadó llenó la tienda de gente interesada los motivos para votar NO, falló su amigo Celestino que estaba contando cacas y columpios en mas enlaire.