25.11.06

“Alex Sáez és queixa de sa-palomera.”


L’altre dia un diputat republicà a Madrid comentava que el diputat socialista Àlex Saex s’havia queixat a la direcció del grup parlamentari per les noticies aparegudes sobre les seves actuacions a sa-palomera.

És veu que en el grup parlamentari encara riuen de la queixa, primer per què no entenien el motiu de que la queixa és fes al grup parlamentari d’esquerra,(deu ésser que el post bé signat per republicà, però no tots els republicans som d’ERC) i segona per lo ridícul de la situació.

Sáez un dels homes forts del socialisme gironí, te a Madrid tot el temps del món(el PSOE decideix per ells) per poder-se dedicar a filtra noticies als seus amics del G-C, un bloc confidencial de les nostres comarques nascut per contrarestar el nostre.

És deu pensar que tots fan el mateix, és deu pensar que tots els diputats viuen tant bé com ell, des de sa-palomera li demanem calma, que pot seguir passant noticies a G-C, no som gelosos, de totes maneres si vol també ens les pot fet arribar a sa-palomera, li estarem també agraïts.

23 comentaris:

Anònim ha dit...

Diuen que G-C. es un producte de dos periodistes, un de premsa i un de radio, al serveis del PSC, l'alex n'es un promotor, te poca feina i pot conspirar.

Anònim ha dit...

Nadal.- saez, tal para cual.

Anònim ha dit...

Alex, treballa una mica, que entre tots demanem explicacions.

Anònim ha dit...

l'alex informant a g-c i en puig escrivint a sa palomera, potser és en puig si no fa declaracions criticant als seus socis de govern no té gaire feina, cada cop erc esta més cansat d'ell

Anònim ha dit...

en puig ha votat montilla, ets un espanyol

Anònim ha dit...

Puig, que sou uns espanyolístes, que heu votat Montilla! S'acabat el fet nacional, comença la Catalunya social.
Botiflers!
Girona-confidencial: PSOE
Sa-Palomera:ERC.
Però si sou lo mateix! Sou espanyols d'esquerres!

Anònim ha dit...

G-C és fet pel periodista de La Vanguardia Antoni Sandoval

Anònim ha dit...

em sembla que us sobre valoreu G-C us dona deu voltes i és més plural que vosaltres que l'únic fet d'existir és fotre canya amb qui pacteu cada dia els socialistes

Anònim ha dit...

alex ni cas a en puig

Anònim ha dit...

Puig...
Quí es en Puig?

Anònim ha dit...

G-C no té res a veure amb en Sáez. però si té molta més qualitat que aquest confidencial, els post són més treballats i més contrastats. sa palomera no està malament, però esteu un parell d'escalons per sota. que aquest és promogut per en Puig és notori i sabut, a Girona, Blanes i Madrid. Potser aquí troba més facilitat que no quan s'ha d'expressar per ell mateix, que fa patir tothom que el sent.

Anònim ha dit...

Sa-palomera, va començar i ha provocat que el PSC contrataqui, deixeu en pau en Puig, que ja fa prou feina.

Salut i endavant sa-palomera

Anònim ha dit...

Prou d'atacar a sa palomera, son els millors, altres han copiat.

Anònim ha dit...

Puig es aquell boig que s'en va a asaltar piscines a Mallorca. I ha un cas igual Blanes i no ha dit ni fet res. Perqué? Dons perque no sortiría als diaris...

Anònim ha dit...

Quina enveja que teniu, ara per endavant sense ERC no governereu,ni a blanes ni a girona.

Anònim ha dit...

Amb ERC a la fi del mon...
Amb Puig ni a la cantonada...

Anònim ha dit...

Digali a Marigó, que amb qui pactarà? amb els fatxes del PDB.

Anònim ha dit...

sa palomera/puig estava obsessionat amb marigó i argemí mentre va estar al govern de Blanes, ara com no hi és i l'únic que l'importa es seguir a Madrid de diputat es dedica a concentrar les seves fòbies amb el socialista Sáez. Tot plegat es penós, però així es el personatge: indocumentat,ridícul i bocamoll. Ja ens agradaría que es tornés a presentar a Blanes i veuria el poc estimat que és a casa nostra.

Anònim ha dit...

Puig fora!
Aprofitat de la politica!

Anònim ha dit...

L' Alex sáez serà aviat un dels referents del psc a Girona, no convé que el feu emprenyar

Anònim ha dit...

Sociovergents, esteu molt nerviosos, de moment el que diu sa-palomera, ho encerta, si teniu problemes us aguanteu, Nadalisme prou de fer malt a girona.

Anònim ha dit...

Diuen a Girona que Nadal esta preocupat, que darrerament no dorm.

A veure si hi han sorpreses.

Anònim ha dit...

la mala imatge de girona és d'en puig i la piscina un diputat no pot prtar sempre els papers mullats com en puig sigui per la piscina, la poca capacitat o la piscina