27.11.06

Puigdemont, Crespo i Vila pendents d’esquerra.

En les darreres eleccions al Parlament de Catalunya varen sortir elegits per CiU tres nous diputats amb responsabilitats actuals o futures en els Ajuntaments, i que en bona part dependran de si tenen acords amb els republicans.

Xavier Crespo, nou diputat nacionalista i actual alcalde de Lloret, haurà de compaginar les seves tasques a l’alcaldia amb la de diputat, Crespo està interessat que és retorni a la bona sintonia amb el republicans, sap que les properes eleccions municipals per tal de garantir l’alcaldia és pot veure obligat a pactar amb ells.


Carles Puigdemont, nou diputat i actual candidat a l’alcaldia de Girona sap que la possibilitat més plausible d’entrar a governar a l’Ajuntament és el pacte amb els republicans, per tant quan abans deixi de crear mal rotllos amb ells més possibilitats tindrà de entrar a governar.


Santi Vila, diputat i candidat a l’alcaldia de Figueres, la seva esperança per entra a governar, es arribar acords amb els republicans, per tant és dels interessats a que torni a néixer el bon rotllo entre CiU i ERC.

Tres nous diputats gironins de CiU que necessiten molt ràpidament que el seu partit, enterri la mala baba contra ERC i recompongui els pont de diàleg amb el republicans d’una manera urgent, el 27 de maig és molt a prop. Tenir 3 diputats a l’atur municipal seria un mal negoci per la coalició.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

O canvien aviat de xip, o ciu no els hi quedara res per tocar cuixa.

prou de atacar a erc i que busquin altres culpables.

Anònim ha dit...

puig para de conspirar!

Anònim ha dit...

i a blanes erc+ciu també?, encara veurem a erc trucant a la porta del psc. botiflers!

Anònim ha dit...

Si a Blanes CiU vota a ERC per l'alcaldia no crec que hi posin problemes.

O fareu Marigo mes Trias sociovèrgencia.

Anònim ha dit...

Per cert teniu clar que ERC està molt més preparada que la llista de CiU.

En els darrers tres anys si algú ha vigilat l'ajuntament ha estat els republicans.

No us equivoqueu,

Anònim ha dit...

els republicans han vigilat l'ajuntament des de la piscina del pj o des de la cort de madrid. sense l'oposició de ciu, ara en marigó governaria sol.

Anònim ha dit...

Oposició de CiU, deu ésser broma, si quan aixecaben el dit, el Marigó deia F.T.

tots calledets, el darrer exemple en el ple extraordinari per treure a FT la suspensió, Marigo i Ramos van trucar-se més aquells dies que en tota la legislatura,

Anònim ha dit...

La instrucció per les Municipals, desde la direcció nacional de ERC: Sempre Govern d'Entesa. No us enganyeu.

Anònim ha dit...

A erc per les municipals farem el que creiem convenient. I molta gent de CiU estan dolguts amb madi i el dvd que ha trencat ponts amb ERC

Oriol de Mollerussa ha dit...

El que creureu convenient ERC a les properes municipals seran pràcticament sempre governs amb els socialistes. Sempre hi haurà excepcions i socialistes que no hi haurà per on agafar-los. Però en igualtat de condicions, pacte amb el PSC!

Anònim ha dit...

SI ERC EXIGEIX A CIU UN CANVI D'ACTITUD, CIU HA D'EXIGIR A ERC QUE MANIFESTI QUE, EN AQUELLS AJUNTAMENTS ON SIGUI MATEMÀTICAMENT POSSIBLE, FARÀ GOVERN DE COALICIÓ CIU-ERC I ENVIARÀ ELS SOCIALISTES A L'OPOSICIÓ. CAL QUE ERC ENSENYI LES SEVES CARTES I DEIXI DE JUGAR A LA PUTA I RAMONETA.

Anònim ha dit...

Estem d'acord, ara CiU ha de parlar clar d'una vegada-

Anònim ha dit...

Srs. de CiU que llegeiu aquestes cosetes, no us emprenyeu que no val la pena, tota aquesta moguda us servirà per començar entendre la democràcia, els pactes, el bon rotllo amb els altres, que no us ho podeu fer sols, que els altres partits també compten i moltes coses més que ni les coneixíeu ni les imaginàveu, fins ara. Us pensàveu que guanyaríeu sense baixar de l'autocar, però la vida és així de dura.
Ara us donareu compte que la feixa us l'havien deixat, que no era de propietat.
Segur que aprendreu molt. Salut!.

L'isard.

Anònim ha dit...

Com si depengués d'ells!! Sou vosaltres que només voleu abraçar al GAL. Botiflers!

Anònim ha dit...

Per a les municipals no és pot generalitzar cap pacte de ciu+erc o d'entesa, ja que cada municipi és un món.
En el cas de Blanes si PSC i EUiA No tenen majoria, ERC a de pactar amb CIU, no e spot entendre que pacti amb PSC un altre cop, i més amb dirigents com marigò la pepa o la lourdes