16.11.06

Girona ocupada i plena d’espanyols fins a dalt, que només saben mentir.


1.-Mentida: Ni Espanya, ni França tenen dret a decidir sobre els nostres territoris, es fals que la línia d’alta tensió sigui necessària per garantir el subministrament d’energia a les nostres comarques. Quan ara la Camera de Comerç de Girona demana la línia d’alta tensió cal preguntar-se on eren quan Fecsa-Endesa en lloc d’invertir a Catalunya invertia i especulava a l’Amèrica Llatina? Els talls d’energia són fruit de la deixadesa d’una empresa inicialment catalana que va ésser espanyolitzada per la força d’un Estat que no ens estima.

2.- Mentida: Vergonya feia avui Girona, plena fins dalt de policia, de secreta, de talls, de persecució per anar amb el cabell llarg, o vestit de qualsevol manera, tot plegat per set hores de reunió entre els dos presidents que ens ocupen la nostra nació, i l’Alcaldessa tota contenta per que l’han convidada a dinar, plat calent servit pel Celler de Can Roca, per cert tot pagat amb els diners robats als catalans i catalanes.

3.- Mentida: El TAV no estarà acabat l’any 2009, tal i com es va comprometre la Ministra de Foment, “La Magdalena”, avui mateix Rodríguez Zapatero és nega a contestar la pregunta i dona llargues, confirma el que va dir el portaveu republicà a la Comissió de Foment de Madrid, el diputat Pep Andreu, és impossible arribar a la frontera francesa en la data compromesa. Però el més greu és l’acord signat en època del PP amb l’empresa de Florentino Pérez per la que l’empresa cobra peatge, passin trens o no, acord que el PSOE podia impugnar i que no va fer en el seu moment.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Dignitat per damunt de tot, qui fastig de cimera. Ni Chirac,ni zapatero.

Anònim ha dit...

Mal llamp els parteixi

Anònim ha dit...

Ni espanya,ni frança,ni la Pagans ni en Nadal.

salut

Anònim ha dit...

Si el paper que fa ERC amb la MAT es com el del tunel Oloti no anirem pas be

Anònim ha dit...

No siguem tan reduccionistes, tan de bó tinguéssim una cimera així cada any. Que dos presidents d'estat triïn Girona per a una cimera és per estar orgullosos de la ciutat. Ja ni ha prou de crítica gratuïta i victimisme, que no tots els mals ens venen de fora.

Anònim ha dit...

realment vàreu estar a Girona? les molèsties foren mínimes, la projecció impagable. La línia no passava per la cimera.

Anònim ha dit...

Alguns dels comentaris son realment de botiflers, parada militar, semblava l'arrivada d'en Franco.
Quina vergonya. i a sobre la serbia de la ministra de foment no va tenir capacitat per dir quan estara la línia.

Anònim ha dit...

totalment d'acord amb aquest darrer comentari. botifler tothom que no pensi com tu, que es això de discrepar. se'ns dona una mica de llibertat per pensar i opinar i ens atrevim a discrepar. maleïda democràcia

Anònim ha dit...

ni frança ni espanya, PPCC.