20.11.06

El PSC vol manar fins i tot quan està a l’oposició.


Amb la presencia del Conseller de Cultura en funcions i l’alcalde de Maçanet de la Selva Antoni Trincheria ha tingut lloc la inauguració de la sala polivalent “la societat” edifici emblemàtic construït al 1915 i que l’Ajuntament ha rehabilitat.

El més sorprenent de tot i que demostra les ganes d’acaparar el poder que tenen els socialistes s’ha produït en els discursos. En primer ha pres la paraula en nom de la Diputació de Girona Pilar Mundet (alcaldessa de Tossa x PSC i diputada a l’oposició) que ha realitzat un discurs sobre la història del local i la relació amb Maçanet.

Diem que és sorprenent per què Pilar Mundet està a l’oposició a la Diputació de Girona i des de sa-palomera no recordem que en les inauguracions prengui la paraula representant a una institució publica un membre de l’oposició.

La jugada perpetrada pel Director dels Serveis territorials de Cultura i Secretari d’organització del PSC Gironí ha consistir en aprofitar l’absència de representants del govern de la Diputació de Girona per tal de col·locar a un membre del PSC, en aquest cas, la peculiar Alcaldessa de Tossa Pilar Mundet.

Segons fonts consultades per sa-palomera, Cultura de la Generalitat ha jugat al gat i la rata per tal de confondre a la Diputació sobre la vinguda o no del Conseller de Cultura en funcions Ferran Mascarell.

Tot plegat deu ésser degut a la mala llet del PSC pel fet de deixar cultura en mans republicanes i que els hi queden pocs dies en les seves poltrones, han volgut convertir la inauguració de la sala polivalent de Maçanet en una prova de força i han acabat en el major dels ridículs.

sa-palomera@hotmail.com

3 comentaris:

Anònim ha dit...

vigileu els d erc, els sociates no son de fiar. a la que puguin, us fotaran

Anònim ha dit...

en puig també trionfa als confidencials de Madrid mireu elconfidencial.com en concret el confidente

Anònim ha dit...

uff sa palomera que no us agraden de socis el psc, no sou de l'entesa? per que no pactaveu amb nosaltres i feieu president l'artur. Una mica de coherencia ERC i puig!