28.11.06

Nadal no perdona a ERC: És reuneix amb Casadesús per perpetrar la venjança per les municipals.


El rei de la confusió política a Girona Joaquim Nadal no en desaprofita cap, aprofitant la sessió d’investidura del la vuitena legislatura, és va reunir amb el cap de CDC a Girona per tal de parlar de les properes municipals.

Nadal no pot perdonar als republicans que aquest cop i si no hi ha sorpreses de darrera hora, ha perdut la partida gironina en el pacte de l’entesa. Els republicans principals rivals dels socialistes en els propers anys per la hegemonia dins l’esquerra gironina, surten reforçats respecte el que tenien en aquesta legislatura (avui és farà públic el govern i veurem que passa amb Nadal, i sa-palomera respecta la seriositat de la feina ben feta, (menys IC que no ha parat de filtrar) i és reserva les seves dades.)


Malgrat tot, el que és clar, és que una cosa es perdre i l’altre oblidar, i aquesta ultima, oblidar no ho ha fet el Nadal, paraula de sa-palomera. A tal fi, li va plantejar a l’home fort de CDC a Girona, un pacte no escrit que inclogués els grans ajuntaments, els consells comarcals i com no la Diputació (veritable objecte del desig socialista.)

La formula seria, que la llista més votada entre PSC i CiU a cadascun dels municipis afectats obtindria el suport de l’altre, com que la formula podria ésser perjudicial pels nacionalistes, per compensar-ho el PSC renunciaria a la Presidència de la Diputació i els hi faria un bon tracte als Consells Comarcals.

Amb aquesta estratègia, els socialistes gironins farien el mateix que és planteja ZP amb CiU a Madrid, els hi ofereix un caramel i a canvi dificulta el tripartit. El que no sabia el Nadalisme era que sa-palomera té molts amics en el territori, i els hi van escoltar bona part de la conversa.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Que no s'en fiin molt dels socialistes, i menys del nadal, que no s'el creu ni el Montilla, a veure si d'aquí unes hores resta jubilat.

Anònim ha dit...

Si ERC garantís majories nacionalistes en els ajuntaments on faci majoria amb CiU, aquestes especulacions ja no es produirien. Cal que ERC es defineixi abans de les municipals.

Anònim ha dit...

Si home, si. Vosaltres i el PSOE, amics per sempre.
La consigna és clara: A CiU ni aigua.
ERC = PSOE

Anònim ha dit...

No sé si la consigna és clara o no per la gent d'ERC, però en el cas particular que conec d'Anglès, sé perfectament que si sumen majoria el PSC i CiU, no dubtaran ni un moment a pactar entre ells per deixar a ERC a l'oposició.
Ni PSC ni CiU tenen ganes de fer govern amb ERC, per una raó molt senzilla: han comprovat que els republicans són una alternativa molt seriosa a la governabilitat de la vila d'Anglès.

Anònim ha dit...

A blanes esteu en una illa barataria gràcies al inclit puig, que no veieu per on va l'entesa'

Anònim ha dit...

NADAL ES QUEDA AL GOVERN, PUIG JA POTS ANAR FENT LES MALETES!

Anònim ha dit...

Nadal pot estar al govern, però Nadal no podrà ni amb ERC ni amb Puig

Anònim ha dit...

Allò que em sorprèn més de moltes de les pàgines nacionalistes i independentistes, com ara aquesta, és el seu pèssim nivell de català. Si us plau, no podrieu mirar-vos-hi una mica més?

Anònim ha dit...

Esquerra, tant ha fet Montilla president com Nadal conseller.

Si el cacic de Girona continua fent la punyeta des de sa cadira de Conseller d'Obres Públiques, és gràcies a l'"Entesa" o al pacte reeditat del tripartit.

Esquerra m'ha decepcionat, profundament.