10.11.06

Mas i Duran a partir peres. Duran vol tocar cuixa a Madrid.

La crisis oberta a CiU pel resultat de les eleccions comença a passar factura, no tot són flors i violes i la prova la tenim amb el canvi d’actitud que en poques hores ha tingut el líder d’Unió Duran i Lleida. De no voler saber res dels pressupostos Duran ha passat a negociar esmenes dels pressupostos i a voler seguir decidint a Madrid.

Això ha provocat desconcert al grup parlamentari català a Madrid, branca convergència, Vilajoana, Jane, Campuzano i la resta estan desconcertats i ja han demanat a Mas instruccions per no perdre la iniciativa en el grup parlamentari.

La crisis oberta a la coalició és més greu que mai, degut en part a que bona part de la classe dirigent nacionalista s’havia repartit ja bona part dels càrrecs, diputats que aspiraven a ésser Consellers, Alcaldes o regidors directors generals o delegats del govern, ex-càrrecs convergents presidents de Consells d’Administració, la bogeria pel poder havia començat i s’han quedat amb un pam de nas.

La desesperació els ha està portant al desastre, la ràbia se’ls està emportant per endavant, i la manca de tocar cuixa a la divisió, s’ho van jugar tot a una carta i ZP els ha traït.


Respostes: sa-palomera@hotmail.com

6 comentaris:

Anònim ha dit...

La seletat dels perdedors, CiU està perduda,montar manifestacions contra erc és una broma de mal gust.

CiU ha perdut els papers.

força entesa i erc

Anònim ha dit...

Quin país més desgraciat, aquest nostre, que no té un moviment independentista (polític i ciutadà) fort.

Tantes nacions del món ens poden passar la mà per la cara... Pregunteu-ho als eslovacs, montenegrins, portuguesos, irlandesos, holandesos, danesos, grecs, italians, noruecs, hongaresos..... tots ells independents i que es poden organitzar la seva pròpia casa.

¿No sentiu vergonya com a catalans, que els catalans siguem incapaços i impotents d'ésser lliures, d'esser un país normal??

Jo, com a català, sí que sento vergonya, i tristor, molta tristor quan nosaltres mateixos -la majoria- venem la nostra llibertat per un plat de llenties.

Mentrestant, els poders espanyols (aquests sí que tenen poder de debò), se'n refreguen les mans, se'n riuen en veu baixa i saben que el "problema ya no es el catalán, sinó que el problema está con el proceso de paz en el norte".

Per què creieu que s'han acabat els boicots als nostres productes? Doncs perquè estem ben domesticats, perquè tenim tendència a una comunidad autònoma del montón...

Perdoneu que ho digui en to pessimista, però quan veig que hi ha tants països que ens passen la mà per la cara...., i que econòmicament ara no estan tan bé com nosaltres però aviat passaran a davant nostre (Polònia, Lituània, Txèquia, Hongria, Eslovènia, Croàcia, Estònia, països del sud-est asiàtic... etcètera).....

A aquest pas, anem en decadència, i mentrestant aquí tots barallats, com supporters o fans d'equips de futbol, tirant-se els plats pel cap els uns als altres, i cadascú defensant la seva capelleta, la seva parcel·leta de poderet, la seva ració de llenties, la seva cadireta, el seu interès particular, però no pas el col·lectiu...

Anònim ha dit...

sOM ELS QUE SOM, I AQUEST PORTAREM UN DIA AL PAIS A LA INDEPENDENCIA.

aMB BOTIFLERS NO ANIREM EN LLOC

Anònim ha dit...

la independència je je, d'aquí molt poc no parlarem ni el català, i serem una "provincia mas del reino de España" gràcies esquerra. republicana i de Catalunya ja no surt ni als vostres cartells i pancartes

Anònim ha dit...

Mes botiflers que CiU, que s'ha deixat enrradar per ZP qui cara

Anònim ha dit...

Cap país s'ha fet independent sense tenir una dreta independentista i una esquerra independentista. A l'esquerra ja hi és. I a la dreta?