4.11.06

La Pia i la Pepa, somien amb que el PSC toqui cuixa.

La Pia Bosch ja va tenir el disgust de la campanya, quan es va presentar a les llistes del Parlament de Catalunya i ningú li va dir que tenia que dimitir de delegada del Govern, avui encara no ho ha superat, ara ja només li mancaria no tocar govern.

La Pepa, delegada en funcions de Benestar i Família a Girona i regidora a Blanes, també està pendent del que pugui passar, va en el lloc setè de la llista i si toquen govern, amb una mica de sort la llista pot córrer i entrar com a diputada al Parlament, i axis superaria les expectatives del seu company Joaquim Valls que anava a les passades en el mateix lloc i és va quedar a les portes.

Dos veritables somnis, quasi prohibitius, que recorren aquest dies la seu socialista, fins i tot aquest dies tracten de meravella als republicans, saben que son part de la clau i no cal parlar malament d’ells, llàstima que ho fan quan ja se li ha vist el llautó al PSC. Com deia Francesc Pujols en versió republicana, ”els d’esquerra aquests dies ho tenen tot pagat a la seu socialista.”

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Tal para cual, però la pia ho te més bé,diuen que ja te el compromís de Nadal per encapçalar la llista a l'alcaldia de girona, jubilen a la pagans.

Anònim ha dit...

Tambè diuen que la Pepa podria ésser la candidata a Blanes, és veu que en Marigo li va fer un lleig al Montilla i ja està sentenciat, algu sap alguna cosa?

Anònim ha dit...

sou una colla de masclistes, perque no parleu de'n Quera i en Postigo que eren i no són.

Anònim ha dit...

Osti sí, a veure si teniu collons de parlar de'n Quera, que no és més curt per què no pot. Digne del nivell d'ERC: Puig, Tardà, etc.

Anònim ha dit...

Ara t'has passat,en Tardà borra'l de la llista!

Anònim ha dit...

En Quera es millor que la pepa i la pia, i aixo no és masclisme, es la veritat.

totes dues especialistes en sectarsme cap als socialistes

Anònim ha dit...

Es curios, quan es torni a fer el tripartit us donareu la llengua i ara us voleu treura els draps bruts. De totes maneres, en les properes municipals a Blanes també i tindrem Ciutadans de Catalunya i els de proa,que agradi o no,farán canviar el mapa polític municipal.

Anònim ha dit...

Es una gran fita per la democracia que els de proa i els ciutadans es presentin, es podien presentar junts, sortirien guanyant.

Anònim ha dit...

Ja us podeu posar amb la pepa, el que volem a Blanes és que en Puig es torni a presentar per ERC i rebi el càstig electoral que es mereix per la seva incompetència.

Anònim ha dit...

Doncs mira gràcies als botiflers d'esquerra i no em preocupen aquestes dues em sap més greu q un español estigui al cap davant del país.