15.11.06

Girona, ciutat encerclada e immortal.


Demà Girona serà una capital ocupada per tal de garantir la seguretat de la cimera Hispano – Francesa (és a dir els dos països que ens ocupen) Ens ocupen i a més prendran decisions sobre el nostre territori sense que la Generalitat de Catalunya pugui opinar.

Diuen que seran ells, els espanyols i els francesos que decidiran sobre la la línia de molt alta tensió (MAT) decidiran uns que ni tant sols coneixen el territori, que no han passejat per les comarques i municipis afectats, i decidiran per què és veu que ara toca que sobre el nostre territori decideixen els altres, els ocupes.

On són el eco-pijos?, On era el Sr. Boada? Sempre a les fotos de les manifestacions anti-MAT i ara desaparegut, i per cert les direccions del PSC i CiU gironins passen dels seus regidors i alcaldes que van anar a la manifestació contra la MAT?

No tenen dret a decidir sobre el nostre territori uns que no el coneixen i que van per la vida de ocupes, la lluita contra la MAT a més ha representat l’aposta més clara per unir catalans del sud i del nord i això també preocupa als ocupes. No en tingueu dubte.

I per cert, tots aquests que diuen que la MAT es necessària per garantir electricitat a les comarques gironines menteixen, no és veritat, existeix l’alternativa, la MAT és una autopista per fomentar el negoci i els guanys d’uns pocs. És un transvasament d’energia, com el transvasament de l’Ebre.

És contradictori dir no al transvasament de l’Ebre i dir si al transvasament d’energia, l’aigua és vida i l’especulació de l’energia es carregar-se el territori.

PSC i CiU practiquen la hipocresia, per motius electorals és van apuntar a la lluita contra el transvasament de l’Ebre i com que encara no veuen pèrdues electorals de moment amb la MAT, no és mullen, molta cara tenen.


sa-palomera@hotmail.com

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Teniu tota la raó. ni un ni l'altre. el territori per qui conrrea.

Anònim ha dit...

En un segon l'electricitat arriba des de perpinyà a sevilla. Perquè no diuen que és per connectar la xarxa elèctrica espanyola a les nuclears franceses i es deixen de mentides? Abans deien que si no no es podrien fer els tunels del ave, aquest hivern diran que es per a que a l'empordà puguin engegar l'estufa a casa. No és en l'Empordà en qui pensen sinó en la xarxa elèctrica espanyola, i per això es reuneixen els presidents dels estats i no els dels consells comarcals

Anònim ha dit...

la línia s'acabarà realitzant, ens agradi o no, i amb esquerra al govern.

Anònim ha dit...

I esquerra (al govern), què hi diu ?

Anònim ha dit...

la línia no és fara de moment, a França estan quadrats.

Anònim ha dit...

La hipocresia és de qui ocupa el govern amb sou i xòfers, però a l'hora de pendre decissions sembla que la culpa és de l'oposició ...
si vosaltres decidiu qui governa i qui fa de president "malgrat sigui el gran perdedor", doncs si NO voleu la mat, no la deixeu fer i no cal embolicar més la troca ...

Anònim ha dit...

tranquils el joan puig ho solucionarà tot, que tremoli en carod!

Anònim ha dit...

deixei tranquil al puig,aqui fem un debat, i si fessim com l'ebre la línia no passaria.

salut i força erc