17.11.06

“Cas Hipercor:” l’alcaldessa i el magistrat és tapant les vergonyes.

Martín Pallín magistrat del suprem apareix per Girona i en el marc d’una conferencia la deixa anar, “l’ampliació de l’Hipercor hauria d’ésser investigada per la fiscalia.”

La premsa s’han fa ressò, els comentaris van plens, a Can PSC tremolen, a Can IC encara més. Però vist i no vist, l’endemà sorpresa, roda de premsa conjunta entre l’alcaldessa Pagans i el Magistrat en la que aquest últim és retracta del que ha dit el dia abans.

Què ha passat? Qui l’ha trucat? Diuen que Martín Pallín és el candidat del PSOE a un important càrrec a justícia. Quina casualitat.

Un cop més la Pagans veient-se acorralada torna trucar el seu benefactor Nadal i li suplica ajuda per sortir de l’atzucac, Nadal no solament parla amb el “Corte Ingles” si no també amb el Ministre d’Interior Rubalcaba per tal d’evitar el debat d’aquest escàndol.

En un país normal, la justícia actuaria d’ofici, masses punts foscos en una ampliació de molts milions d’euros. Molts interessos en joc, moltes trucades que ha comportat un canvi de posició d’un magistrat, sense tenir arguments per aquest canvi.

Qui va trucar al Magistrat? Quin és el motiu del canvi de criteri en menys de 24 hores? Quin és el motiu de que diferents entitats dels sectors econòmics de la ciutat, crítics amb l’ampliació, ara no s’atreveixin a presentar recursos.?

5 comentaris:

Anònim ha dit...

és una vergonya, el paper del magistrat i l'alcaldessa és d'ofici.

prou de fer mal al país-

Anònim ha dit...

Es una vergonya, l'alcaldessa menteix, primer l'hipercor, desprès la cimera hispano francesa. son una colla de botiflers, prou d'especulació.

Anònim ha dit...

El Nadal és un crak, però de moment ja ha perdut la delegació del govern de girona. ara falta que erc ho faci bé-

Anònim ha dit...

esteu mal informats no va ser en Nadal ni Rubalcaba, qui truca el magistrat per la seva relliscada en una apreciació jurídica. Tot jutge ha de saber que opinar sense tenir coneixement del supòsit suposa un greu error. I aquest va ser l'error del personatge en qüestió. La rectificació va ser provocada per un altre jurista que li va recriminar la sortida de tó, juntament amb trucada de la mateixa alcaldessa. O sigui que més informació i menys difamació.

Anònim ha dit...

Si ho teniu tant clar com és que els telefons anaven tant boixos, Hipercos i Nadal tal para cual.