3.11.06

Qui ha pagat la campanya del PRC de Carles Bonaventura?


El Partit República Català que encapçalava Carles Bonaventura (un emprenyat d’esquerra que no sap perdre ) ha obtingut un estrepitós fracàs, els 1152 vots obtinguts a la demarcació de Girona representen un cost econòmic per vot obtingut d’escàndol.

El PRC format per emprenyats d’ERC han rebut finançament extern, s’han gastat molts diners que no tenien, fins i tot “El Punt” els hi ha donat un tractament extraordinari per sobre de les seves expectatives reals.

El seu cap de llista ha tingut aquests dies de campanya i post campanya diferents reunions tant a la seu de CiU, com a la del PSC, tots dos partits incapaços de treure vots a esquerra han coincidit en potenciar aquest partit república en contra dels republicans de veritat.


El que ha passat amb el PRC és semblant al difunt Partit per la Independència (PI) suport del PSC i CiU i un suport mediatic per sobre la lògica.

Segurament la colla d’amargats del PRC devien anar aquests dilluns a portar les factures a les seus del PSC i CiU; segons diferents correus rebuts, ens confirmen les visites del PRC a la sociovergència.

Qui també tindria que donar explicacions seria també “El Punt,” de qui ha rebut ordres per tal de donar tanta cobertura al PRC? Per què publica tants articles de suposats membres d’aquest partit que només mostren ressentiment cap a ERC? Us ho ha imposat el Nadal? Aquest és el trist paper que li ha tocat viure al Punt?.

I per damunt de tot heu fracassat, tant fort és l’odi cap a esquerra? El vostre paper es fer de “mamporreros” de la sociovergència? Vàreu tenir un derrota brutal al congrés república, és que no sabeu perdre?

Per últim, us instem tant al PSC, com a CiU i “El Punt” a que us disculpeu d’aquest joc brut contra ERC.

21 comentaris:

Anònim ha dit...

quina barra, quina jeta tenen els del psc i ciu

Anònim ha dit...

El Partit del Ressentiment Ciuvergent (PRC) s'ha fotut una castanya antidiluviana. Ara veurem com aquesta colla d'espantalls se les foten entre ells i s'escindeixen en 200 fraccions més. L'odi contra Esquerra els ha ajuntat fins avui, però no podran aguantar gaire. Són quatre gats però tots volen ser presidents.

Anònim ha dit...

estic d'acord son uns ressentits,i per cert el PUNT hauria de donar explicacions, com és pot donar cobertura a uns ressentits, que ho mandata el Nadal

Anònim ha dit...

Senyors d'esquerra deixin de treure draps bruts de les cases dels altres i vetllin perquè vostés no facin MONTILLA president. Això SÍ que seria la mort d'esquerra com a partit important. El poble els ha castigat modestament, potser més aviat un toc d'atenció, els renovem la confiança, però MAI per un Montilla president.

Segurament el millor que els hi pot passar, és la sociovergència, per una banda a l'oposició ho tindran més fàcil per l'únic que sabeu fer (criticar a l'oposició amb un bon discurs, i inoperants quant es governa). per cert, un consell, els "bons resultats" d'esquerra a Blanes no els esperin a les municipals, el sr Puig i la seva manera de fer no agrada. Temps al temps, prou feina tindreu aguantar dos regidors, fins i tot m'aventuro a dir que 1 pelat i gràcies!

Modèstia senyors!!

Anònim ha dit...

Sóc de Tarragona i la primera referència que trobo d'aquesta gent. Clar que no llegeixo El Punt. Però aquest diari no és més aviat d'esquerres? M'ho podríeu explicar?

Anònim ha dit...

He sentit veus que els darrers mesos la patum gironina Joaquim Nadal ha donat una bona injecció econòmica al Punt. Això no treu que aquest diari, dintre el panorama periodístic general, sigui del milloret que hi ha, però per qüestions nadalianes, sòciovergents i de simpaties personals, es pot explicar que un mitjà de comunicació de prestigi com és El Punt doni tan desproporcionada, exagerada i inèdita cobertura mediàtica a un grup EXTRAPARLAMENTARI (una colla de 4 amics comptats).

Anònim ha dit...

A l'anònim de la 1:08 PM:
Suposo que vostè és de Blanes (jo ho sóc) però el seu partidisme socialista o convergent no li deu deixar veure que en la nostra vila flota en l'ambient que la secció local d'ERC de Blanes (Joan Puig, Conxita Boldú i tota la gent que treballa al darrere) té més bon apreci entre els blanencs que no tant, fins ara, ERC a nivell general de país.
Vagin amb compte, manaires sòciovergents, amb el que grapegen vostès al Vilar, a Pinya de Rosa, amb l'urbanisme i la totxana, amb l'ampliació del port, amb la manca de suport al turisme, el comerç i l'economia productiva, amb la no-ampliació del pàrquing del Passeig de Mar, amb l'Illa Isozaki amb què ni vostès no ho tenen clar i amb el dèficit d'inversions urbans i socials de la nostra ciutat..., tinguin compte, perquè les properes municipals poden passar factura.....

Anònim ha dit...

Es veu que erc a molt bè a blanes, els socialistes s'els veien feliços, però lo de n-2 fa mal, erc tornara a ésser definitiva, ni trias, ni marigó, ERC

Anònim ha dit...

Et tornes equivocar company. M'agrada la etiqueta que em poses només per fer una reflexió que segurament us convindria i molt. ERC a Blanes està morta. Clar i contundent, sols en Puig s'esmera dia i nit per fer coses, però el seu tarannà és equivocat per quallar dintre de la manera de fer dels catalans. La seva manera de criticar-ho tot, i sobretot les maneres com ho fa, el porta a practicar una política ben semblant a la del senyor Acebes. Sí, sí, fan servir els mateixos mitjans: controlar els mitjans de comunicació, repetir i repetir les coses per fer creure que són verosímils, buscar el descrèdit personal dels seus adversaris polítics, i sobretot treballar de forma individual i eogoïsta.

Pronostico un futur molt negre per ERC de Blanes, on li costarà molt no perdre el segon regidor a l'ajuntament, tot i que us penseu que podeu aconseguir-ne tres. Com sempre, el temps em donarà la raó companys.

Anònim ha dit...

Company II ("fuet/assot contra Puig"),
Ara sí que la fas bona, ja que, pel que escrius, començo a dubtar que siguis de Blanes, ja que no has contestat a res, absolutament res, dels temes BLANENCS que t'he plantejat.
El que has comentat es pot perfectament escriure assegut còmodament des d'un despatx de delegació d'alt funcionari de la Generalitat, o delegació del P.S. o de UDC o del P.P. de Girona ciutat (municipi que no és Blanes precisament) o Barcelona ciutat (on tampoc no hi ha cap roca de Sa Palomera, sa Pujola ni sa Palomereta.

Ja que no saps escoltar, et diré amb unes altres paraules, que els 38.000 blanencs i blanenques no senten una innata i especial predisposició, a favor o en contra, de la persona de Joan Puig....

Als blanencs no ens importa Joan Puig en si mateix......... El que ens importa de debò i de veritat és QUÈ caram passa i quines coses succeiran amb EL VILAR, amb PINYA DE ROSA i amb tots els altres temes sòcioeconòmics que t'he detallat en el meu post d'abans i que tu has olímpicament ignorat.

Si en acabat d'això es dóna el cas que Joan Puig i ERC de Blanes està defensant El Vilar, Pinya de Rosa...... etc., com el polític i el partit que més, a Blanes........, la resultant és que en les properes eleccions, malgrat les il·lusions sòcioppvergents que et facis....., ERC, com a mínim a Blanes (com a mínim).... pujarà en vots......., és simplement una lògica resultant.

Perquè la gent afortunadament no es babaua i...... més tard o més d'hora...... acaba premiant amb el vot (i deicideix en funció) a aquell politic o a aquell partit que defensa el territori, la terra, i els interessos i els drets dels ciutadans blanencs i catalans.

Lluny de la estètica o les "formes" que esmentes, lluny de si en Puig és més guapo, més lleig, més grassonet o més prim, lluny de si cau més o menys simpàtic en les "formes"...., com a blanenc et dic que si Joan Puig i el seu partit continuen en aquesta línia de treball seriós i de defensa dels interessos ciutadans, que va al gra dels temes socials i quotidians que afecten a la gent (que és per al que li paguem), ERC en les properes pujarà.

Si no ho has entès encara, et diré que no són ben bé igual unes eleccions nacionals i unes eleccions locals a cada un dels municipis, i a propòsit em consta que en molts ajuntaments ERC ho fa bé (no t'ho dic gratuïtament). I la gent, els veïns de cada poble ho saben.

Anònim ha dit...

Evident que les nacionals no tenen res a veure amb les municipals, i és per això que la gent d'esquerra no votarà tant a ERC per culpa de les maneres de fer i actuar d'en Puig. La gent a les municipals vota més a la persona i no tant al partit.

Anònim ha dit...

Què n'és de fàcil posar-se un parell de taps a les orelles i un bena als ulls.....

Però un dels pobles on Esquerra ha obtingut reultats més positius o menys negatius (((per primer cop des de 1979 ERC és tercera força en el difícil feu de Blanes, ERC a Blanes sempre havia estat per darrere de IC i/o PP))), en comparació amb altres municipis... la immensa majoria de municipis... és a..... Blanes.

Per què deu ser?? Pensem-hi una mica, pensem-hi.

Casualitat?, company no-blanenc.......?

Jo més aviat diria que res és casualitat.

PS: et demanaria que diversifiquis i ampliïs arguments, amic, ja que, amb tota la simpatia et comento que et repeteixes una mica com aquell ingredient principal de l'allioli.

Anònim ha dit...

Sí, com has dit, quina casualiatat que un dels pobles on ERC ha tret més bons resultats és el poble d'on és, casualment, en Joan Puig, a on els seus veïns coneixen millor a la persona d'en Joan Puig i on socialistes ben poca cosa fan a favor del Vilar i s'ha endut la patacada més grossa...

Serà que la gent, a l'hora d'anar a votar, "no se n'adona", d'això...

A Blanes, ERC ha estat per sobre de la mitjana nacional del partit republicà......, amb Joan Puig clarament com a cap visible de l'ERC local.

Perquè el blanencs saben, són conscients (i ho saben molt bé) que quan estan votant a ERC...., estan votant al partit encapçalat a Blanes per Joan Puig.

Senyor anti-Puig, li demano que no menystingui les capacitats dels blanencs, des d'un despatx allunyat de Blanes.

Anònim ha dit...

És evident que ERC a Blanes baixa molt i molt poc, perquè és una de les ciutats on menys vots té.

Anònim ha dit...

És clar que ERC, avui en periode de democràcia monàrquica, no és majoritària perquè, pel mig, hi ha hagut un franquisme que ho ha trencat tot, i ara com l'au fènix, cal recomençar des de les cendres, i el camí no és curt ni fàcil...... ni impossible

Abans d'això, en condicions normals i democràtiques, ERC era majoritària, a Blanes i a Catalunya.

De moment a Blanes, acaba d'aconseguir esdevenir tercera força (per primer cop en tot el postfranquisme) i, encara que per poca diferència, ja té més vots que el PP i que ICV-EUiA i, com continuï amb la seva bona feina a nivell local, pujarà de regidors i regidores. Jo només demanaria a ERC-Blanes que no canviï, que continui així, que no defalleixi, estic segur que així serà.
Força, Blanes!, Salut i República!

Anònim ha dit...

Prou ja de manipulacio,elPSC i CIu son més del mateix.

Anònim ha dit...

Siguem seriosos: a Blanes hem perdut un 1% porcentual (menys que els 2,3 de mitjana) i hem quedat tercers perquè el PP ha baixat molt. Sí que és cert que el PSC s'ha fotut una patacada més espectacular que en d'altres llocs de Girona (quasi 4% de caiguda).

D'altra banda no cal demonitzar El Punt perquè tinguessin un columnista del PRC: que facin el que vulguin, o ara també hem d'alliçonar l'únic diari que pensa en PPCC? o ara també hem de fer com els partits "grans" que els diuen què toca i què no?

Un militant d'Esquerra orgullós del que hem aguantat, però trist perquè l'espai nacional no ha sabut passar del 69 diputats. Jo sí considero CiU nacionalment diferent del PSC, però vull un govern d'esquerres, que és el que vindrà. Resem perquè no perdem el tremp i en Montilla no recuperi el do de la paraula, si l'ha tingut mai.

Anònim ha dit...

Jo poques diferències veig a en Mas, del Montilla.
Diferències estètiques, això sí, de maquillatge, d'escenificació o de disfressa, però si et fixes, a l'hora de la veritat i en els temes importants, cabdals, en les coses de menjar, que indiquen quins interessos defensen, fan el mateix, per botó de mostra la llei més important de Catalunya: l'estafatut.

I la benedicció de Ricardo Fornesa ("la Caixa"), el Círculo Ecuestre i tota l'alta burgesia de Pedralbes que no només no vol la independència (=llibertat) de Catalunya, sinó que a més hi és bel·ligerant, s'hi oposa i la combat amb totes les seves forces. Per mantenir privilegis i pelotazos econòmics i negocis particulars, els interessa una Catalunya ESPANYOLA.

I Mas i Montila són els seus candidats. Ara potser interessa l'un, després potser interessa una mica més l'altre. Però d'aquests dos no surten (ara no quedaria bé el Piqué, abans quan pactava amb CiU i PSOE també era dels seus, i ara discretament, també).

No m'agrada aquesta frase, però és un refrany castellà que s'utilitza i no me l'he inventat jo: Mas i Montilla, "los mismos perros con distintos collares".

Anònim ha dit...

PUIG=MALALT PSIQUIC

Anònim ha dit...

pareu d'insultar a la gent que defensa el país, erc endavant i força.

Anònim ha dit...

en puig no respecte als que no pensen com ell, xenòfob, no el voldrem al nostre nou partit