4.11.06

Àlex Sáez(PSC) un diputat anti-gironi.

L’Àlex, fidel al Nadalisme, no en va el Quim Nadal va moure cel i terra per tapar-li els seus pecats, en Quim va evitar que la policia li obrís diligències per conduir fora de la llei, és un diputat d’aquells que te poca feina, poques intervencions i poc compromís per Girona.

En el darrer any s’ha dedicat a evitar que la resta de diputats i senadors gironins tiressin endavant les seves propostes. Ja que ell no pinta rés dins el grup parlamentari del PSOE, cal que ningú pinti rés dins el panorama gironí, la paranoia arriba a extrems ridículs.

Tasques de l’Àlex a Madrid:

1.- ERC en el pressupost en vigor va introduir una sèrie d’esmenes per les comarques de Girona, una d’elles era per la reforma de la Casa de Cultura per import de 300.000.-€, estem a finals d’any i el govern ha comunicat al grup republicà, que no s’ha realitzat la transferència de diners perquè el govern de la Generalitat bipartit ha demanat que és paralitzés.

2.- Una altre esmena dels republicans va ésser dotar de partida econòmica als festivals de musica de Torroella de Montgrí i Cadaqués, és va aprovar amb el vot en contra precisament de l’altre diputada gironina la Montse Palma.

Malgrat està aprovada, l’Àlex és va dedicar a boicotejar les esmenes, però amb una variant com que a Torroella, el festival el controlen bastants socialistes va donar ordres de pagar i en canvi a Cadaqués amb alcalde republicà tot han estat problemes. L’esmena aprovada era de 30.000.-€, només n’han cobrat 12.000, i desprès d’un llarg pelegrinatge per l’administració central.

Tasques de l’Àlex a Girona: Com que de feina no en té, és dedica a parlar malament dels seus col·legues gironins, i a explicar mentides per tal de que els seus col·legues a sou del PSC ho escampin. D’aquesta manera, te temps de tot, fins i tot de prendre unes copes.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Tenen una cara, dedicar-se a impedir coses per Girona, el nadalisme es un perjudici per Girona-

Anònim ha dit...

Ai, ara estava confós, em pensava que Alex Sáez era el Gobernador Civil de la Provincia, aquells que per feina es dediquen a ordenar a la policia nacional que reparteixi estopa entre treballadors acomiadats d'una empresa deslocalitzada, a que posi multes a alguns cotxes per portar certes enganxines amb la bandera d'Europa....., fet i fet..... a "reprimir", "aturar", "retenir", o "restar", en comptes de "construir", "sumar" o "treballar en positiu a favor de" la gent...

Algú em pot confirmar si l'actual "Gobernador Civil de la Provincia" és socialista i, per tant, "compañero de fatigas" de l'Àlex Sáez?
No sé, però em flaira el nas que sí que ho és.

Típic de mentalitats dominants (i no de servei) al país, de pencar amb el mínim esforç possible, guanyant al màxim en l'entorn personal, de portar una vida "descansada".

Anònim ha dit...

Però si a vosaltres d'ERC us mana en Nadal, a Girona i a Catalunya.
ERC=gossets dels sociates

Anònim ha dit...

A paraules nècies i insults gratuïts, oïdes sordes.
Joan de les 6.41 h., molt poc argument i credibilitat zero aportes amb l'insult pelat.

Anònim ha dit...

Convergents, calma que uns anys mes a galeres us permetera renovar

Anònim ha dit...

jo no ser si l'Alex saez fa o no fa.pero segur que anti-gironi no és, el llenguatge que utilitzeu és pervers, es com si ara diguessim que en Puig és fatxa per votar la llei de defensa nacional, com va fer entre d'altres amb elPSOE ha que tampoc seria cert.

Anònim ha dit...

Puig que diuen que a tu la festa t'agrada, i un o dos whisky com a mínim ningú te'ls treu,per tant no vagis de pureta.

Anònim ha dit...

Mireu el que fa l'Alex per impedir el compliment de les esmenes aprovades, és cert,consta a la web del congrès, nosaltres ens informem, son respostes del govern.

Anònim ha dit...

Que algun socialista que escriu per aquí m'expliqui una cosa (UNA sola cosa, només una), que hagi fet bé per Girona i per Catalunya el tal Sáez.
Jo parlo amb molta gent del meu poble..., i no se li coneix cap obra (no a la defensiva ni a la contra, sinó) positiva per Girona i Catalunya, però és que ni se sap qui és...... Saps qui és Alex Sáez?? Connais pas.... Que el ZP i els ministros ja li fan tota la feina per ell.... ¿per a què escarassar-se, no??

A tothom li agrada l'esbarjo en el seu moment, en el temps lliure, però la diferència és que a l'hora de pencar, uns, com en Puig o en Canet ho fan, s'ho curren, mentre que uns altres la llei del mínim esforç, deixant anar algun palet a les rodes, i a viure del cuento, que són quatre dies.

Per a això estan ELS PARTITS GROSSOS (PSOE-PSC, CiU, PP), que no són altra cosa que oficines de col·locació amb múltiples i diverses places i càrrecs vacants a ocupar per a trepadors, on no manquen cops de colze entre aspirants, fenomen també conegut com a arribisme.

Fenòmen que es dona molt comunment coneixent les Espanyes i on s'entén la política com a sinònim de buscar-se un "buen enchufe".

A part del PSOE, ja ho va dir aquell polític (ex-ministro) de l'altre gran partit espanyol, el PP, que: "Estoy en política para forrarme"...

La picaresca genuïnament hispànica tan ben retratada al llibre "El Lazarillo de Tormes" i la manera espanyola de fer política tal com l'entenen, en gran part, a can PSOE, PP, CiU... al llarg i ample de la pell de brau. N'havia de ser una excepció n'Alex Sáez?

Anònim ha dit...

si us documenteu bé podreu comprovar les esmenes introduïdes pel diputat Sáez en favor de diferents poblacions de les contrades gironines. igualment si repasseu els dos punts que tracteu en l'article us adonareu, de fet ja ho sabeu, que són falsos, i escrits amb propòsit de manipulació. suposo que tot s'encomana i de tant contacte amb el mundo alguna cosa deu quedar. puig més treball i menys ridículs amb els banys i en les intervencions al congrés, que a vegades fas sentir vergonya aliena. ànim, que encara pots millorar, i més voluntat de treball en positiu, que només amb crítica basada en falsetats i manipulacions maldestres no estàs pel bon camí de cap entesa.

Anònim ha dit...

heu sentit a parlar del retorn dels papers de salamanca, exposats aquests dies a girona? doncs qui ho va defensar en el ple del congrés va ser precisament qui tan critiqueu sense fonament.

Anònim ha dit...

Ànims Alex, ni cas al puig, el temps posa a tothom al seu lloc.

Anònim ha dit...

Àlex, temps al temps...NI CASO!! Hi ha gent que només té temps de fer crítiques als altres... i ells que fan per canviar les coses?

Anònim ha dit...

Vist el pas del temps Joan Puig ha desaparegut de la primera línea i Àlex Sáez hi continua malgrat que ERC avui és segona força a Catalunya.