13.11.06

No a la MAT: On era Wally Boada?



Avui ha tingut lloc a Girona una nova manifestació contra la Línia de Molt Alta Tensió (MAT). Mes de 4000 persones han volgut recordar davant la cimera hispano-francesa que el nostre país diu no a la MAT.

Representants d’Ajuntaments de tots dos costats dels Pirineus, entitats socials, i ciutadans en general han sortit al carrer en un ambient festiu però a l’hora reivindicatiu.

Representants del nou govern de l’Entesa hi eren presents, principalment d’ERC i d’IC, en el cas d’aquest últim per sorpresa de molts, hi hem trobat a faltar el Joan Boada, diputat electe per Girona, acostumat sempre a tenir xerrameca, l’anomenen boca mullada i avui l’eco-pijo per més inri s’ha amagat.

Joan Boada gran inquisidor del govern convergent, molt de cridar quan era a l’oposició i ara desapareix a la primera de canvi, a “Can IC” l’estaven buscant aquest matí.

On era Wally Joan Boada?

7 comentaris:

Anònim ha dit...

es que ara li toca manar els Mossos.

ja,ja,ja.

Anònim ha dit...

Molt bona aquesta, a fer de mosso.

vaja gol us ha colat el Montilla.

Anònim ha dit...

ja hi teniem el ridícul d'en Puig, en comptes de treballar per Blanes.

Anònim ha dit...

Què hi feien el d'esquerra? Si ara han pactat amb el PSC,i seran un govern unitari?

Anònim ha dit...

El secretari general d'Esquerra, Joan Puigcercós, assegura que "yo tampoco soy nacionalista", després que el periodista del diari gratuït ADN li formulés la pregunta: "¿No se hace raro que un partido independentista haga president a un no nacionalista?", i en la seva resposta afegeix que "ni Mas independentista".

Anònim ha dit...

no ser que prefereixo si un wally o un "friki" pancartero com en puig

Anònim ha dit...

la MAT és necessària. ja n'hi ha prou de demagogia barata. Sí a la connexió amb França!