10.11.06

El Nadalisme torna a maquinar per tenir el màxim poder a Girona.


Nadal que no és l’home de plena confiança de Montilla ha vist com ha perdut quota de poder en el futur govern, ha començat la batalla per controlar la seva demarcació.

En primer terme ha batallat per tal de mantenir el nombre de consellers gironins, sembla que ho ha aconseguit amb el Conseller Del Pozo a Educació, ell mateix a PTOP, i li resta pendent la situació de Marina Geli a Sanitat.

Nadal com a polític veterà i que li agrada controlar tot el que passa a Girona ha començat a moure els fils per tal que el PSC tingui la Delegació de la Generalitat a Girona, és a dir que Pia Bosch, Pepa Celaya o qualsevol altre militant socialista eviti que pugui caure en mans republicanes.

Sap que els republicans són un problema pels socialistes a les comarques de Girona a tants pocs mesos de les eleccions municipals, vol evitar a tota costa un reforçament d’ERC i sobretot evitar a tota costa en el pitjor dels casos, que si ha d’ésser un republicà, sigui algú controlable o molt ben vist per ell.

El delegat del Govern de la Generalitat és una peça clau del govern, coordina tota la tasca dels diferents delegacions i manté el contacte directa amb el Govern, a l’anterior govern ja va provocar tensions i finalment va caure del costat socialista, tothom sap les actituds de control desmesurat que Pia Bosch exercia sobre les conselleries d’ERC e IC, el que li permetia passar l’informe pertinent al seu superior Quim Nadal.

La segona part dels partit entre socialistes i republicans ha començat a Girona, veurem si finalment el PSC tornarà a guanyar o serà ERC qui és sortirà amb la seva. La resposta ben aviat.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

ERC ha de tenir la delegació del govern, el Nadalisme ja ha fet prou mal a Girona.

Soc convergent, i heu fet l'acord aixo és la democracia, ara no us deixeu ensarronar pel sectarisme del Nadalisme.

Vigileu, no us en fieu.

Anònim ha dit...

i des de ERC li heu permés que torni a maquinar.
en traidor-rovira ha fet president el piltrafilla

Anònim ha dit...

Ingenus si us penseu que ERC superarà al PSC a les municipals... En teoria aquestes darreres eleccions havien de relegar el PSC com a tercera força a les comarques gironines, i ERC pujar a la segona posició. No ha passat i l'objectiu ha quedat prou lluny. ERC no ha obtingut el cinquè escó per Girona... En aquest context, i tenint en compte el descontentament dels votants d'ERC per la decisió de fer president Montilla, no crec que ERC remunti gaire, més al contrari. Quina llàstima...

Anònim ha dit...

fora botiflres de CiU, erc al poder.

Anònim ha dit...

ERC s'ha equivocat pactant amb PSC-PSOE. Esquerra s'hauria d'haver quedat a l'oposició, ja que Mas no és millor que Montilla i viceversa.
Nadal renovarà conselleria amb el suport d'aquest mencionat pacte que ha fet ERC.
En 3 o 4 anys, ERC m'hauria de demostrar que m'equivoco, fent passos clars i inequívocs cap a la sobirania, cap a la independència, però malauradament no crec que aquests passos o decisions cabdals es produeixin. Em temo que no m'equivocaré en quant a l'opció errònia que ha escollit Esquerra.

Anònim ha dit...

Prou de pesimistes, erc al govern

Anònim ha dit...

Una segona pregunta:
¿Com es poden portar a terme polítiques socialment avançades (en sanitat, educació, benestar i família, puja de les pensions, habitatge públic i protegit, indústria, infrastructures, recerca i desenvolupament, suport a l'econiomia productiva... i tantes altres necessitats i urgències socials i nacionals), amb un NEFAST sistema de finançament com el que està contemplat a l'EstaFAtut i que ERC se l'empassa i el fa seu quan -d'ara endavant- opta per estar al govern??

Com es pot governat amb garanties mínimes sense els diners necessaris per a la Generalitat??

Anònim ha dit...

Ara no ho recordo.

ERC, a Blanes, va treure un molt bon resultat el dia 1, oi?

Segona força, i sia que a les municipals si en Puig s'hi posés molt possiblementa aconseguiria ser Alcalde.

Ja seria hora , tenir un alcalde d'ERC a Blanes. La gent se n'està adonant de quins són els bons.

Anònim ha dit...

Aquest sociates sempre us donen pel cul, i a vosaltres us agrada.
ERC=PSOE

Anònim ha dit...

la gestio sociata a sanitat ha sigut molt dolenta per repetir la Geli.
aquesta senyora ha gestionat malament fins i tot el Joan Riu per això la van cardar al carrer.

Anònim ha dit...

veus tant de criticar als sociates i ara es feu socis, hahaha a més ja abans de començar el camí plegats ja els critiqueu, això promet

Anònim ha dit...

Amb en Nadal no podreu, us donarà pel sac. sempre ha fet el mateix.

de totes maneres sort.