30.10.06

1-N: Nadal(PSC), Blanes no paga traïdors, qui és carrega el Vilar i Sant Daniel no mereix guanyar.

Avui el Conseller Nadal, s’ha perdut la visita a Blanes i en concret al Santuari del Vilar, hauria pogut comprovar la reacció de la gent davant la voluntat expressada pel Ministeri i la pròpia Conselleria de desdoblar la N-II pel Vilar, l’opció pitjor mediambientalment, i la més costosa.

També avui, en els diaris gironins sortia una fotografia a tota plana del mític Conseller, en que demanava el vot, deu estar nerviós, deu tenir por de que és compleixi l’enquesta darrera del CIS que donava el segon lloc a ERC en la demarcació de Girona.

Per Blanes que no sigui, per Blanes que pagui amb una bona derrota la seva deslleialtat, Blanes no paga traïdors i si a sobre no practiquen el joc net, encara menys.

El proper 1 de novembre Blanes, també s’hi juga molt, que Nadal no sigui Conseller pot ésser una bona noticia, però que ho sigui CiU tampoc ho és, hem de recordar que Pere Macias, quan era conseller de PTOP va defensar també l’opció de desdoblar pel Vilar.

El PSC de Nadal no es de fiar, però la CiU de Pere Macias tampoc, siguem conscients i lluitem per fer possible una alternativa millor, pel Vilar i Sant Daniel no passarà la N-II.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Sr Joan Puig, veig que el temps li sobra... deu ser un "xoyo" ser diputat i regidor d'ERC, com que no hi ha discurs, pots passar-te el dia criticant els altres.
Per cert, una persona tan valenta com vostè, com és que no firma els articles?

Anònim ha dit...

Be, si aixo ho fa el Sr. Puig, chapeau per ell, per que ho deu dormir, ja ho va dir una perioista de El Punt, en un article.

Però ho veig impossible, deu haver-hi més gent propera que tambè es republicana, i crec que fa una tasca magnifica.

No tingueu enveixa, per cert si no arriba ser per erc la N-II ja estaria perduda.

Anònim ha dit...

Aquest matí quan he baixat al carrer, sols en el lapse d'un quart d'hora, m'he trobat -i he saludat tot passant- a unes 25 persones iguals físicament i amb la mateixa veu, vestit i gesticulacions (=CLONS) de Joan Puig. Si en tan poc temps, n'he trobats tants, en proporció temporal calculo que a Blanes hi deuen haver uns centenars, si doncs no uns milers de "Joans Puigs" idèntics, clavadets l'un a l'altre. He arribat a aquesta conclusió perquè estan a tot arreu, fan de tot, i el més extraordinari, estan a tot arreu AL MATEIX TEMPS, tenen el do de la ubiqüitat.
Per cert, jo que sóc una noia de 31 anys, com que votaré demà passat ERC i escric aquí per expressar el meu suport a en Joan i els seus companys, ¿JA SÓC UN JOAN PUIG??... I jo sense seber-ho.
:) :) :)

Aiiiiiiiii....... quines dentetes que us fan en Puig i ERC als sòciovergents (Psoe-psc-cYu).

Anònim ha dit...

Si la rabia fos tinya, endavant erc i sa palomera per cert avui La Vanguardia, si si la Vanguardia és fa ressó del bloc Sa palomera i la notica de Laporta que ha pres el pel a Mas i Montilla

Anònim ha dit...

Referent al tema de la notícia (ja que els comentaristes sòciovergents, per variar, desvien el tema i se'n van pels cerros de Úbeda)..., pel tema del Vilar..., descartats psoe-psc i cYu, només queda ERC, ja que el partit republicà, de sempre ha defensat El Vilar (medi humà, ermita, voltants, boscos, entorn natural).
ERC defensa El Vilar.
El psc defensa interessos especulatius amagats que molt bé coneixen Nadal i Marigó.
I cYu ara es fa enrere (casualment quan hi ha eleccions), però l'exconseller convergent d'Obres Públiques Felipe Puig, que d'això en sap molt, quan era conseller (i si ho tornés a ser) feia igualetament, idènticament com el seu amic Joaquín Nadal.

No oblidem que el principal "impulsor" local de la destrucció dels boscos d'aquesta àrea és el CONVERGENT alcalde de Tordera Juan Carlos Garcia.
No vulguem sortir del foc (psoe-psc) per anar a caure a les brases (cYu), ja que blanencs i torderencs podriem sortir-ne escaldats.

Jo ho tinc clar, l'única alternativa: ERC. Passeu-ho abans i depres del dimecres.

Anònim ha dit...

Ni CiU ni psc erc

Anònim ha dit...

Jo no soc de Blanes pero ERC te tot el meu suport per a defensar l'unica pineda que encara quede a Blanes.
Els de CiU estan molt nerviosos els ultims dies es veu que les enquestes privades no els hi donen tan bons resultats.
D3esde Girona una forta abraçada a tots els blanencs que defensen el Vilar.

Anònim ha dit...

algu sap que diuen les enquestes dels darrers dies. veig a CiU molt fora de sí.