10.10.06

Sa Palomera ho va avançar: El PSC expulsarà ERC de Girona si manté el vot en contra de l’ampliació d’Hipercor.

Segons publica el Diari de Girona el PSC és planteja expulsar ERC del govern municipal de Girona, si es mantenen ferms amb l’idea de votar en contra de l’ampliació d’Hipercor.

Aquesta noticia confirma l’actitud dels socialistes gironins de posar contra les cordes als republicans, el Nadalisme segueix estant nerviós, es veuen derrotats per esquerra a Girona a les properes eleccions al Parlament i el cap del clan ha ordenat joc brut contra els republicans.

Os imagineu Nadal derrotat pel candidat republicà Pere Vigo, no ho pot suportar. Tenim informacions confirmades al nostre correu electrònic que les patums socialistes no paren de dissenyar estratègies contra ERC.

Prova d’això és l’intent barroer d’utilitzar la figura política de Francesc Ferrer i Gironès per intentar dividir el grup municipal, o afirmar que hi ha discrepàncies entre els regidors republicans, és una vella tàctica que han utilitzat a Blanes i altres indrets, però que han fracassat.

El PSC ha perdut els papers, sap que l’ampliació de l’hipercor és un escàndol i que comporta un desgast, no és pot entendre que socialistes i els “eco-pijos” d’IC defensin els interessos de les grans patronals del sector i no el petit comerç de proximitat.

Qui guanya amb l’ampliació d’hipercor? Aquesta és la pregunta i la resposta és la clau del perquè el Nadalisme està fora de sí, fins i tot es vol carregar l’acord municipal. Hem de recordar que els socialistes gironins ja van expulsar als republicans a l’inici de la legislatura i desprès van demanar perdo, amb un exemple d’immaduresa e irresponsabilitat. Tenen el suport incondicional del satèl·lit d’IC i faran xantatge fins al final.

Nadal, Pluma, Saez, Pia... seguiran tramant contra els republicans i en clau electoral prendran la decisió malgrat siguin un cop més deslleials al que signen, pacte del Tinell, pacte de progrés a Blanes i ara toca Girona.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

la plaga del PSOE està eliminant el PSC i el Seu catalanisme, l'única opció que queda es ERC, els unics un xik koherents, amb el que diuen i amb el que representen
Endavant ERC

Anònim ha dit...

Teniu informació bona, diari de girona confirma el que vau publicar, va tots aquells que es posen neguitossos quan es diu la veritat

Anònim ha dit...

Prou de xantatges i maniobres dels socialistes, endavant erc de girona i de blanes.

força als que patiu el nadalisme.

Anònim ha dit...

ERC=Equidistancia o Esquizofrenia?

Anònim ha dit...

El PSC està nervios, les coses no els hi van gens bè. salut i endavant

Anònim ha dit...

La informació era tan bona que ERC de Girona continua al govern... :)