17.10.06

Com es va fer i com és paga Confidencial.cat: Les hipoteques de CiU.


Un dels comentaris més sucosos dels executius de Mediapro entre copa i copa, confirmen la llegenda urbana del líder de CiU Artur Mas, que a la intimitat parla en castellà. Els seus comentaris sobre un líder que vol vendre una cosa i a l’hora de la veritat en fa un altre eren dignes del “Polònia”

Aquesta inferioritat és un motiu més per donar explicacions i presentar-se com a nacionalista, aquest complexa de inferioritat del líder de CiU, la seva no procedència del catalanisme polític, una profunda gelosia cap a ERC serien factors que permeten entreveure un motiu més per realitzar un DVD contra els republicans.

Madí, (Duran) l’artífex de l’estratègia contra els republicans diu que el DVD ha costat 60.000.-euros. Una mentida més del DVD, ja que no hi afegeixen el deute aplaçat fins que toquin cuixa, tothom sap el que costa distribuir un dvd mitjançant la Premsa un diumenge. Només un intercanvi de cromos pot permetre a CiU no saltar-se el límits de la despesa electoral. Son les primeres hipoteques que hauran de pagar si arriben al govern, paraula de sa-palomera.

Per evitar les discrepàncies internes respecta a l’estratègia Madí, van jugar amb els interessos de Duran i Lleida que com molt bé s’ha vist en les seves darreres declaracions “no pot amb ERC” i a més un acostament als republicans dificultaria la seva decisió de voler ser Ministre a Madrid. Fins i tot van tenir el cinisme de pactar la discrepància publica respecta al dvd. Avui mateix han acabat de visualitzar les seves ànsies de poder, han retirat l’esmena a la totalitat a canvi de rés.

A qui sí li van amagar la veritat del DVD va ésser al President Pujol, que mai estarà d’acord amb una estratègia per trencar els ponts de diàleg amb republicans. El disgust del President Pujol és una evidencia i no pocs dirigents de CiU no ho amaguen.

La connexió Jordi Vilajoana(ex TV3) – Jaume Roures (Mediapro) ha estat clau per tal de perpetra un atac contra els republicans d’aquestes característiques, el millor personal de l’empresa va ser posat al servei d’aquesta estratègia, els diners no han estat un problema, però aquest apartat (el monetari) dona per molt més, hi tornarem, els nostres seguidors ens segueixen fent arribar informació.



sa-palomera@hotmail.com

1 comentari:

Anònim ha dit...

segueix la tradició de traició al país de CiU.

pagueu el deute