14.10.06

La delegada de Benestar i Família, Pepa Celaya, una gran seguidora de sa-palomera.


Pepa Celaya és tot un personatge, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Blanes, Delegada de Benestar i Família a Girona, candidata a diputada al Parlament de Catalunya, però és veu que la feina no se la treu de sobre, actua de la mateixa manera que el seu cap.

Son d’una classe política que diuen haver descobert “que no fent res, un, no es desgasta” fantàstica frase que Josep Marigó recita a les seves visites, una d’aquestes visites ho va patir, i encara és posa les mans al cap de pensar que una persona com aquesta està al capdavant de tot un poble.

La Pepa està preocupada per les informacions que es publiquen als mitjans de comunicació, sobretot quan aquestes no la deixen en un bon lloc. L’obsessió és de tal magnitud que fins i tot ho explica en els actes que realitza per les comarques gironines, els hi parla de Sa Palomera i aleshores és comença a enfurismar.

Aquesta anècdota que ens ha estat explicada per un dels nostres seguidors que ha tingut l’amabilitat de fer-nos sabedors d’aquesta bona nova. Des de sa palomera volem agrair a la Pepa la seva disposició a fer-nos publicitat, estem convençuts de la veritat del nostre mitja, segurament això és el que la preocupa, que mitjans lliures expressin amb tota valentia el que pensen.

Pepa, a la vida i a la política cal decisió, i això és el que volem impulsar des de sa-palomera, fets, i no paraules.

sa-palomera@hotmail.com

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Us felicito, la noticia és molt bona, endavant i força, per cert lo del cinema genial

Anònim ha dit...

ein? us felicito? la noticia és molt bona?

Anònim ha dit...

us en dire mes, la Pepa ho pregunta a tothom, fins i tot l'altre dia en el debat per gent gran per parlar de la droga hova fer.

Anònim ha dit...

Molt bona la noticia, per cert m'han dit que en el programa d'en Cuni van parlar de sa palomera pel tema del cinemes lauren

Anònim ha dit...

Per cert, diuen que la Pepa tindria de pagar una gran quantitat de diners en concepte d'indemnització producte d'un accident provocat pel seu fill. Segurament és per això que està nerviosa i no pas per vosaltres...

Anònim ha dit...

sé de bona tinta que la Pepa ha provocat divisions internes al PSC de Blanes. fins i tot hi ha algú que es planteja continuar. tothom a l'ajuntament coneix la seva actitud dèspota amb els treballadors...

Anònim ha dit...

No només és una dèspota la Pepa Celaya, sinó que és també un càrrec institucional de la Generalitat sotmès totalment a les exigències del PSC i del nadalisme.
De totes maneres per això la van posar...