21.10.06

El PSC fracassa en el seu intent de crear un bloc confidencial a Blanes.

http://diarideblanes.blocat.com

Fa unes setmanes, diferents periodistes que segueixen l’actualitat política de Blanes van rebre un correu on els anunciaven el naixement d’un bloc polític confidencial sota el nom de “diari de blanes”. La pàgina va restar uns dies només amb l’anunci de que properament s’activaria, per informar de les noticies locals.

La sorpresa va saltar quan aquest bloc “diari de blanes” va activar-se i a les poques hores “un clon” d’aquest, també anomenat “diari de blanes”, va aparèixer a la xarxa amb un visió molt més lliure de les noticies.

Diuen les informacions consultades per sa-palomera, que el primer era un intent del PSC per contrarestar el nostre confidencial (recordem que més de 30.000 visites ens avalen), fet a través d’una empresa de comunicació afí als socialistes que treballa tant per l’Ajuntament com pel partit i el segon confidencial “el clon” estaria situat a l’òrbita de sectors convergents crítics que veuen amb preocupació la manca de convicció i de força d’un projecta que s’ha renovat a mitges.

Llàstima que el projecte inspirat pel PSC hagi tingut una vida tan curta (avui només queda una pagina inicial que te link amb la pagina “clon del diari de blanes”. No és poden deixar certes coses en mans d’una empresa, un mitja de premsa s’ha de construir a partir de creuràs el projecte que un defensa.

Des de sa palomera encoratgem a la versió “clon” de “diari de blanes” (convergents crítics) a que segueixin endavant amb la seva tasca.


sa-palomera@hotmail.com




5 comentaris:

Anònim ha dit...

Un fracàs mes d'uns que diuen que son socialistes i estan més a la dreta que molta altre gent,

Anònim ha dit...

L'empresa de la que parleu, es la que treballa per l'ajuntament i a la vegada va realitzar el video de les municipals del PSC?

Anònim ha dit...

aquesta informació és falsa. assabenteu-vos bé de les coses.
DB

Anònim ha dit...

és veritat l'empresa treballa pel PSC i pel ajuntament qui paga?

quina cara, menys mal que la societat civil aguanta les embestides de Marigo.

si no pregunteu als treballadors de la radio i tv local, sembla tv marigo.

Anònim ha dit...

al anterior anonim DB esteu a sou del PSC, que ja us pagan molt bè, sino perque us heu reirat?