13.10.06

El vist i plau d’IC a l’Hipercor de Girona!!!!


L’alcaldessa de Girona va perdre els papers quan la portaveu d’ERC Cristina Alsina li va comunicar que no votarien l’ampliació de l’Hipercor, en aquells moments la situació passava a ésser critica.

El motiu, que no sabien els republicans, era que “els eco-del-socialistes” és a dir IC li havia comunicat a la primera autoritat municipal que no tenien gens clar votar l’ampliació del centre comercial.

Ni cinc minuts va tardar l’alcaldessa a trucar al seu mentor polític (per poc temps) i el bon noi del Quim Nadal va començar a moure els contactes.

Fins i tot la sorpresa va saltar al despatx del diputat al Congrés Joan Herrera quan li van comunicar que un alt càrrec de “El Corte Ingles” el volia veure per un tema de la màxima urgència.

Una trucada semblant la va rebre el sempre altiu Joan Boada (diputat gironí, però que s’exilia a Barcelona quan veu perillar la seva elecció).

Amb tanta “trucada creuada” el pobre portaveu d’IC a l’ajuntament de Girona Joan Oloriz no va tenir cap més remei que rectificà i deixa tirats juntament amb els socis del PSC al petit i mitja comerç de la ciutat.

Aquesta és la manera de com el Nadalisme tracta a la ciutat de Girona.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja ho dius be,el eco dels socialistes. sempre igual primer no als presupostos despres si i ara ni chicha ni limonada. quina vergonya

Anònim ha dit...

Quina informació més falsa. ICV va anunciar que votaria a favor fa més d'un any. Amb l'operació Hipercor, ERC intenta buscar el votant tradicional de CiU a Girona i fa bé. Però no veieu fantasmes on no n'hi ha. Perquè en aquest blog sempre queda bé ERC?

Àdam Bertran ha dit...

Home, és que Iniciativa, d'iniciativa poca, van a remolc del PsC, fins que no innovin una mica, i esdesmarquin del Psc,...res a fer...La causa molt noble, però la manera d'intentar aonseguir-ho, molt patètica..:S

Quico Ventalló ha dit...

Que, segons la premsa oficial, IC pugi en les enquestes, és la prova fefaent que aquestes són falses. No entenc la posició d'IC.

Anònim ha dit...

erc queda be en aquest bloc perque en els altres mitjans els deuen tractar malament.
IC s'ha passat.

Anònim ha dit...

ERC de Girona diu ara no a l`ampliació del Corte Inglés quan sempre havia votat sí. Qui s`ho ha de fer mirar es la genteta infantil i inmadura d`erc a girona que veuen com amb aquesta candidata se la fotran de valent.