9.10.06

Ara toca Girona: primer Generalitat, desprès Blanes,....


Els que manen de veritat a Girona del PSC estan valorant seriosament expulsar del govern municipal a ERC, si aquests mantenen la voluntat de votar en contra de l’expansió del Hipercor.

L’excusa que els republicans no estan preparats per governar i que això que fan es una pataleta de gent no preparada; d’aquesta manera amaguen allò que els preocupa, que la defensa de petit i mitja comerç que defensa ERC resti no els hi faci mal i passi desapercebuda.

Molts és poden preguntar que té el Hipercor que no tenen la resta de mortals?
Perquè el tracta favorable del PSC cap el Hipercor?

Alex Saez, Joan Pluma, Pia Bosch i Joaquim Nadal han valorat aquest cap de setmana la decisió, un cop s’han assegurat que els dos regidors d’IC faran bondat i acataran el germà gran.

L’únic punt que els fa dubtà, és que en el precedent de Blanes les coses no els hi anat gens be, desprès de tres mesos del dia dels fets, Josep Marigo té un profund desgast, està més sol que l’una dins el seu equip, i l’Ajuntament està aturat.

Els caps pensants socialistes estant a l’espera de l’enquesta que han encarregat (per cert enquesta de Blanes que el PSC blanenc no sap) que els podria ajudar a prendre una decisió.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquests les gasten aixis, ho ho agafes o ho deixes.

quina cara

Quico Ventalló ha dit...

qui és el de la foto?

Anònim ha dit...

joan pluma tinent d alcalde i home fort a l ajuntament.
encarregat de liquidar pagans i potenciar la pia

Anònim ha dit...

Republicans deixeu ja aquest govern amb aquests dos socis. Els socialistes i els d'Iniciativa no tenen vergonya. Es dieun d'esquerres i afavoreixen sense maníes al Cortes Inglés.Qui paga mana.

Regidors d'ERC : manteniu la vostra posició pel bé de la ciutat.

Anònim ha dit...

segiu fins al final, prou favoritismes al hipercor

Anònim ha dit...

ERC=Equidistancia o Esquizofrenia?

Anònim ha dit...

Esteu perduts socialistes