12.10.06

Els Lauren de Blanes retiren el trist rètol advertint que la pel•lícula” Salvador” contenia escenes en català. Una victòria vostre.


En primer lloc volem donar les gràcies a tots els internautes que heu participat en el concurs denuncia contra l’actitud d’uns cinemes per actuar contra el català.

Entre tots ells sortejarem les dues entrades promeses, però avui volem agrair l’esforç de la gent, dels lectors de sa palomera que no han estat passius i han mostrat la queixa quan anaven al cinema.

Fonts de la pròpia empresa ens han confirmat els fets, reconeixen que han tingut un allau de queixes d’espectadors demanant explicacions per aquest insult a la cultura catalana i han decidit retirar el rètol. Conclusió: a més queixes, més català.

Una victòria de la societat civil que ens ha de donar forces per seguir la lluita; ara hem d’exigir que les pel·lícules en català arribin a les nostres comarques, cosa que no passa sempre. Sense complexes, tenim dret al cinema en català.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

El que demostra és que si parlem,i ens queixem,al final escolten, cal reforçar la queixa.

ara cada cop que una pelicula estigui al mercat en català i no lo facin ho critiquerem

Anònim ha dit...

de tant en tant està bè una petita satisfacció,jo hi vaig anar i vaig expressar la meva queixa i la persona de la taquilla hem va reconeixar que no era el primer, per la cara que feia unes quantes queixes havien tingut-

Anònim ha dit...

Quina alegria. Jo també l'havia vist aquest cartell, i de fet fa temps havia penjat un post al meu bloc parlant-ne.
Era vergonyós.

Àdam Bertran ha dit...

Era vergonyós. Però pel que he sentit, no era l'únic cinema que estava penjat. Espero que mica a mica, la gent tingui més seny!

Anònim ha dit...

jo tambpe vaig expressar la meva queixa, era una vergonya, cal seguir la lluita.

Anònim ha dit...

Hem guanyat una batalla però no la guerra