4.10.06

LA RENFE CONTRA ELENA RIBERA


Alguns companys de llista de la democratacristiana Elena Ribera (del sector que no és democratacristià volem dir) fan broma aquests dies a la salut de la diputada en funcions i candidata de CiU al Parlament tot recordant com en els debats i intervencions de la campanya del referèndum de l’Estatut, es fa fer un fart de dir que amb l’Estatut els trens arribarien puntuals.

Pel que s’ha vist en els darrers dies, dirigents de CiU diuen que sembla que la Renfe no està per complir l’Estatut. I pel que es veu (i això ja ho afegim nosaltres) no hi ha massa ningú que vulgui acomplir l’Estatut, començant pel mateix govern de Zapatero.

Ho estem comprovant amb la tramitació dels pressupostos de l’estat i el no acompliment de l’addicional tercera que garantia un 18,85% d’inversió en infrastructures.

Però la pregunta es la següent que va signar CIU i el Sr. MAS amb el seu pacte amb Rodríguez Zapatero? Sr. Ribera la van enganyar, i el seu cap el primer.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

ara és veu la veritat,

Anònim ha dit...

En definitiva. Els sociates i en Sabater es passen l'Estatut pel folre com molt bé dieu, i la culpa és d'en Mas. Això sí que és 'equidistància', i la resta Jocs Florals.

Anònim ha dit...

el que volen dir és que uns es van deixar engaanyar, no tindran la culpa els que no van pactar.

Anònim ha dit...

La millor manera de no mullar-se és no sortir de casa quan plou.

Anònim ha dit...

No volen un pacte ERC i CiU. Ho volen Ramos i en Joan Puig, els mes grans aprofitats de la politica blanenca, per treure profit personal de la politica.
Ramos continua treballant a Tarradellas i en Joan Puig li agradaría molt. Aixo es mes clar que l'aigua.

Anònim ha dit...

El problema és d'en marigo que va dir que no pactaria amb ERC, és un sectari, sino pacta amb erc amb qui vol pactar,amb el PP?