7.10.06

La democràcia stalinista d’EUiA de Blanes.


Segons publiquen a la seva pagina web el dia 22 de setembre, “anuncien la convocatòria de primeries per elegir el cap de llista per les properes eleccions a Blanes.”

Un cop l’actual cap de llista i portaveu ha renunciat (purgat pel stalinisme), per tal de demostrar la seva democràcia, donen temps per presentar-se fins el dia 20 de setembre.

Per tant comuniquen a la militància la convocatòria de primàries dos dies desprès de finalitzar el termini de presentació de candidatures, qualsevol militant s’ha pogut presentar!!!!!!

Sa-palomera felicita a Joan Salmeron per l’exemple de democràcia interna demostrat.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta si que és bona!!!!!!!

ahir escoltava aquest cap de llista donan lliçons als periodistes, que n'aprengui, vaja lliço que han donat visca la democràcia d'EUIA per riure.

molt bona

Anònim ha dit...

Sempre està amargat, quan el tenim al patronat d'esports, sempre emprenyat, sempre amargat cap als altres,i sempre amb excuses cap als altres,ara ho entenc si son aixi de democrates

Anònim ha dit...

Que CiU o el PP faci servir expressions com "estalinistes", "comunistes" (com a insult)i altres, ho trobo normal; que ho faci servir gent que es diu d'esquerres (o d'Esquerra) ho trobo patològic i patètic. Només un xic de modèstia: on éreu tots vosaltres des del 39 fins el 75? perquè a la Universitat mai em vaig trobar ningú d'ERC. Repeteixo: una mica de modèstia.

Un afiliat a ERC (però de debò, no dels convergents que sempre ho diuen per clavar etzibades a ERC)

Anònim ha dit...

A Esquerra tenim clar que Stalin va ser un assassí genocida de moltes nacions. Esquerra no li deu res, els seus sicaris ens van arraconar a Catalunya mateix quan la guerra civil ja estava avançada. I del 35 al 75 vam ser primer als camps de concentració i després als fronts i rereguardes d'Europa i finalment vam engruixir molts partits catalanistes perquè el nostre no era legal.

Això és que m'ha dit el meu oncle, d'Esquerra des del 33, i de 98 anys. Cap altre "afiliat" a Esquerra té problemes d'ignorància històrica?

Anònim ha dit...

el que diu sa palomera és que aquets que donen lliçons de democracia, ho fan de pebrots!!!!

ho diuen el 22 i el plaç acaba el 20, visca la democracia.

Anònim ha dit...

A l'usuari anònim de les 12.24: malauradament, sovintegen les persones a les quals els arbres no els deixen veure el bosc. Torna a llegir el meu comentari, reflexiona'l, torna'l a llegir tantes vegades com et calgui, torna a parlar amb el teu oncle, i si ho entens, m'ho dius i amb molt de gust te l'explicaré. Perquè: què he dit jo en positiu d'Stalin???????????????

Per cert, a més d'afiliat a ERC sóc professor d'Història. A disposar.

Anònim ha dit...

És increïble i al•lucinant !!! Quines ganes d'intoxicar i de posar "merda" a l’entorn polític. Perdoneu per la paraula, però com a simpatitzant conec com es va desenvolupar tot el procés; es va comunicar la possibilitat de presentar-se a les primàries al afiliats i simpatitzants deu dies abans, crec, ara no tinc les dades concretes, inclosa la possibilitat de remetre una carta de presentació de candidat a tots els afiliats i simpatitzants. De debò que no sé quin objectiu teniu dient mentides de tal calibre !!! Hem recordeu als del PP amb allò de intoxicar amb mentides i afegir porqueria, potser alguna cosa queda !!! Vosaltres us dieu d’esquerres, aquesta és la versió tergiversada de la realitat que doneu ? De debò que la vostre credibilitat queda força tocada, vaja això és dir molt; NO TENIU CAP DE CREDIBILITAT !!!!

Anònim ha dit...

Una famosa cita de Goebbels, repetida hoy en día con profusión: "Una mentira repetida mil veces se convierte en una verdad"

SA PALOMERA=NAZIS

Anònim ha dit...

Perdoneu, amb sembla que en les properes eleccions municipals, tan uns (EUIA) com els altres (ERC) els votans sabran com han de reaccionar i el castig potser molt grant,tampoc seria d'extranyar veure grans sorpresas relacionades amb la gent de la revista PROA.
Obriu els ulls tots plegats!.

Anònim ha dit...

aquí s ha donat una noticia que publica la web d euia, es csrta, si shan equivocat no es problema d erc

Anònim ha dit...

al senyor que pregunta, on éreu els de ERC desde el 39 al 75?
Els del PSUC eren "rojos" nosaltres "rojos separatistas" aìxò
era molt i molt pitjor

Anònim ha dit...

pero aqui es parla d'ara, dels que perverteixen la democracia amb primaries falses, no parlem de la historia que els actuals d'iv han pervertit.

Anònim ha dit...

A l'U.A: de les 9:19 AM: Una pregunta molt senzilla de contestar: em pots dir on era la gent d'ERC (de manera col·lectiva, lògicament, no a tall individual-cosa que es honorava-)? Perquè repeteixo i si no t'agrada no tens més remei que acceptar-ho, ja que era la dura realitat, que MAI em vaig trobar ningú d'ERC enlloc, ni a la Universitat, ni a les incipients AA.VV. ni als sindicats. Aquesta era la situació d'aquells llargs anys de dictadura, i em sembla recordar que darrerament,s'ha editat un llibre on es demostra que el catalanisme, en quant a moviment social, no va representar cap mena de maldecap extraordinari pel règim franquista, com si ho va ser el moviment comunista.
I ja estic cansat de tants missatges semblants. Perquè repeteixo, durant aquells anys hi havia una realitat concreta, i per això jo militava al PSUC i, ara, la situació és una altra de ben diefernt, i per això sóc d'ERC. I no passa res.

Anònim ha dit...

el psuc es historia i euia s ha carregat la milor tradicio del psuc.
heu amagat les primaries, i aquesta es la ve itat

Anònim ha dit...

Hi han moltes formes de llegir les coses, especialment quan es volen tergirversar, la noticia estava penjada abans del dia 20. El cert es que a tots els simpatitzants i militants de EUiA els hi va arribar una carta del partit amb prou temps per a presentar candidatures així la vaig veure jo en mans d'un company de feina, simpatitzant del partit quan li vaig comentar que havia vist la noticia a la web i us puc ben assegurar que era abans del dia 20.
Ara que ja es sap, la bruticia està en el cap dels que "cree el ladrón que todos son de su condición"

Anònim ha dit...

Soc L´U.A. de les 9:19.
Benvolgut company d'ERC recordaràs que en aquells temps de la dictadura ja hi havia el Partit Socialista d'Alliberament Nacional (PSAN), que era molt més fort aquell temps que no pas ara. Dins aquest col·lectiu podries començar a cercar gent d'ERC. Aquest partit també era una realitat concreta, potser no tan arrelat com el PSUC en algunes facultats com la de lletres, però sí a les facultats de ciències. I deu ni do els mals de cap que li va donar al franquisme.

Anònim ha dit...

ERC=Equidistancia o Esquizofrenia?

Anònim ha dit...

Els d'EUiA s'han venut la historia.